Wall Art

Maak van je huis een thuis met op maat gemaakte exclusieve kunst aan de muur

Wall Art voegt leven toe aan elk huis, kantoor of werkplek. Onze klanten zijn van mening dat het hebben van een prachtige foto één van die elementen is die een huis in een thuis verandert. Eppel Fotografie begeleidt je bij het ontwerpen van aangepaste collecties die de verhalen van uw familie vertellen en warmte, plezier en liefde brengen in elke kamer waarin ze zich bevinden. We hebben een reeks producten voor elke muur, groot en klein!

Hieronder staan enkele voorbeelden van Wall Art die we samen met onze klanten hebben ontworpen.

12 kleuren Giclée fotoprint veredeld op Alu-Dibond

Het voordeel van het veredelen van uw foto op Alu-Dibond (in tegenstelling direct printen op Alu-Dibond) is dat de mooie 12-kleuren Giclée kwaliteit behouden blijft. Door het aanbrengen op de gicléeprint van een flinterdunne transparante folielaag ontstaat er extra bescherming tegen UV-licht, spatjes en vuil. U kunt kiezen voor een matte of een glanzende beschermfolie. Meestal wordt gekozen voor een stralende glanzende folie. De drager van de gicléefoto is een sandwichplaat op basis van twee lagen aluminium en een kern van zwart polyethyleen. Dus geen verbuigingen of materiaalvervorming maar wel duurzaamheid. Dit materiaal kunt u bijvoorbeeld inzetten voor presentaties, of voor groot formaat wanddecoraties zoals sky-lines, landschappen en zeegezichten.

Vraag nu de uitgebreide Wall-Art brochure aan!

Foto op canvas, Foto op dibond, Foto op acryl, uitvergroten trouwfoto, trouwfotograaf, bruidsfotograaf

Canvas

Ons canvas heeft een fijne structuur en is helder wit. Echt wit omdat zwart-witbeelden of bijv. studiofoto’s met een neutrale achtergrond hierop het mooist tot hun recht komen. De dikte van het doek is 340 grams en het zuurvrije materiaal bestaat uit een mix van polyester en katoen en heeft een gelijkmatige structuur zonder storende pitten of weeffouten. Een giclée op canvas wordt handmatig voorzien van meerdere lagen transparant vernis.
Het voordeel van het vernissen is dat de kleuren heel mooi naar voren komen en het doek extra beschermd is tegen UV-licht, kras-bestendiger wordt en schoongemaakt kan worden wanneer er stof of andere vervuiling op komt.

Vraag nu de uitgebreide Wall-Art brochure aan!

Foto op canvas, Foto op dibond, Foto op acryl, uitvergroten trouwfoto, trouwfotograaf, bruidsfotograaf

12-kleuren Gicléeprint verlijmd op aluminium met helder acrylglas

Om de beste printkwaliteit te behouden wordt uw 12 -kleuren Gicléeprint gefixeerd achterop een heldere transparante Acrylaatplaat met een hogere lichtdoorlaatbaarheid dan glas en UV-bestendig. Vervolgens wordt het geheel op een stevige aluminium plaat gelijmd, zodat uw foto aan twee kanten bescherming heeft. Doordat er op de foto een solide 3mm of 6mm dikke kristalheldere plexiglazen plaat ligt krijgt uw foto optische dieptewerking en een mooie glanzende uitstraling. Het minimale formaat van de foto op plexiglas is 20×20 centimeter. Het maximale formaat is 140 x 250 cm.
De achterzijde is voorzien van een verstek gezaagd aluminium ophangprofiel.

Vraag nu de uitgebreide Wall-Art brochure aan!

Foto op canvas, Foto op dibond, Foto op acryl, uitvergroten trouwfoto, trouwfotograaf, bruidsfotograaf

Recente berichten

Engagement Shoot in Los Angeles Californie
Trouwen in Roemenie – Grand Hotel Italia Cluj-Napoca | Julia & Sebi
Trouwen in Italie – Relais Villa Giulia Fano | Laura Ponticorvo & Ryan Reiger
Trouwen in Belgie op Domein Wolvenbos Antwerpen | Raph & Ina
Check nu mijn beschikbaarheid!

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

Maak een afspraak en ontvang onze Brochure!