trouwen in Turkije
After the Wedding Shoot

Cappadocië Turkije

Wat was dit gaaf! Dit stond al jaren op mijn lijstje om te doen en het werd werkelijkheid. Mijn goede vriend Ufuk nodigde mij uit om naar Turkije te vliegen en samen met hem deze shoot te doen. Het was al heel vroeg opstaan op de dag van de shoot omdat we echt de zonsopgang wilden meenemen en het magische licht te vangen. Dit super leuke stel uit Singapore was werkelijk overal voor in. Om 5 uur in de morgen stonden we al klaar en het enige wat we hoefden te doen was wachten op de tientallen ballonnen die werden klaar gemaakt voor de vlucht.

Daarna meteen door naar de andere kant van de vallei waar de landingspots waren. We bezochten de gave plekken die in Cappadocië zo fotogeniek zijn. Tsja wat kan ik zeggen. Hieronder een aantal foto’s met het resultaat van deze dag shooten. Ik wil Ufuk graag bedanken voor zijn gastvrijheid en natuurlijk het prachtige bruidspaar!

Ben je zelf fotograaf en wil je ook hier shooten? Vlieg dan met ons mee in Oktober 2020 met onze volledig verzorgde workshop. Klik even hier voor meer info.

Wil jij ook de mooiste foto’s van jullie trouwdag?

Wanneer je je op je gemak voelt dan zie je dat meteen op de foto’s terug. Ik vind het zelf ook heel belangrijk dat we een goede connectie hebben. Die “klik” zeg maar is ontzettend belangrijk voor mij als trouwfotograaf. 
Jullie krijgen daardoor de mooiste en meest spontane foto’s waarin je je zelf helemaal herkent. 
Zonder poespas en volledig hoe jullie zelf zijn! Dat is wat een goede Trouwfotograaf doet voor jullie!

"Kies voor dé beste trouwfotograaf van nederland"

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. 

Voor 2021 zijn we reeds voor 80% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 of 2022 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

De Bruidsfotograaf Eppel “7 zekerheden”

– Één of Twee professionele bruidsfotografen op jullie bruiloft!
– Binnen 3 weken ontvangen jullie alle bewerkte foto’s!
– All Inclusive prijzen!
– Unieke service en trouwalbums!
– Meer dan 400 bruidsparen gefotografeerd!
– De beste reviews van bruidsparen!
– 100% garantie op jullie Trouwreportage en Trouwalbum!