Uw investering in videografie wordt de rest van uw leven gewaardeerd. De kwaliteit van videografie is wat overblijft als alles gezegd en gedaan is.

Eppel & Bruid Beeld Film

OneLife FILM legt onvergetelijke momenten uit het leven vast in een sfeervolle film. Onder begeleiding van jullie muziek worden de hoogtepunten van jullie bruiloft vereeuwigd door ons team. Een professionele cameraman begeleidt u de hele trouwdag tot aan de openingsdans discreet en legt de mooiste momenten vast. Nadat de eerste filmbeelden zijn gemaakt, gaat de editor aan de slag met het monteren van je eigen trouwfilm.

Dit wordt bewerkt naar je eigen favoriete muziek, waarbij muziek en beeld synchroon de film leiden. Op de avond van jullie bruiloft of op een ander moment dat we bespreken, wordt de film vertoond zodat alle gasten kunnen meegenieten van jullie onvergetelijke dag!

Bekijk ze via onderstaande link!

Bekijk de website van Bruid Beeld!
Meerdere malen bekroond als Beste trouwvideograaf in Nederland & Wereldwijd

Wat bieden wij jou!

check! Trouwfilm op je favoriete muziek

check! Je trouwfilm klaar op de bruiloft

check! Miniversie van de film voor sociale media

check! Een privé-portaal met je video

check! Drone-opnames

check! De hele ceremonie vereeuwigd

check! Uniek bonusmateriaal

 

Bekijk de website van One Life Film!
“I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.”

Wij op jullie bruiloft

Vanaf het moment dat de eerste opname is gemaakt, bewerkt een professionele editor de beelden achter de schermen. Met je favoriete muziek worden alle hoogtepunten van je bruiloft vereeuwigd. Dit is het moment waarop de magie plaatsvindt. De magie van de juiste shots, de juiste emoties en de juiste momenten.

Op het moment dat je een mooie entree maakt op je avond, starten we de trouwfilm op groot scherm. Dit is een indrukwekkend moment wanneer je deze mooie dag herbeleeft met al je vrienden en familie. Dit is een gegarandeerd succes en geeft een ongelofelijk gevoel van verbondenheid!

Je entree, openingsdans en levendige dansvloer worden opgenomen in de getoonde film en je ontvangt binnen twee dagen een link naar de volledige versie.

Bekijk de website van One Life Film!
© 2022 All Rights Reserved | Eppel Fotografie