Bruidsfoto Award 2015

Eppel Fotografie maar liefst 3 keer genomineerd!

Yes! Wat een gaaf nieuws kreeg ik vorige maand te horen! Het gonste al van de geruchten dat “ze” aan het bellen waren vanuit de Bruidsfoto Awards. “Ze” zijn dan de fantastische mensen die elke keer weer de glossy Bruid produceren. Wat was het spannend omdat ik vorige keren altijd “snel” werd gebeld met goed nieuws. Dit keer duurde het me echt te lang. Ik stierf van de zenuwen, kon niet meer praten en zweette als een otter.

Maar wat een fantastisch nieuws!!! In de avond, ik weet het nog goed ging eindelijk de telefoon met aan de andere kant de lieve en charmante Gerdien die mij vertelde dat Eppel Fotografie maar liefst drie keer is genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2015.
Ilona en ik schreeuwden het uit van blijdschap. Wat een enorme eer en een kroon op een fantastisch 2014!

Hieronder heb ik de drie genomineerde foto’s geplaatst. Echt met trots ook al zijn het niet de foto’s die ik had verwacht. Ik weet zelfs nog dat Ilona tegen mij zei dat ik bepaalde foto’s niet in moest sturen. “Je hebt betere” zei ze. Dan ben ik toch blij dat één keer niet naar mijn lieve vrouw heb geluisterd.

Stemmen kun je hier doen: Stem op mijn foto’s!

Genomineerd in de categorie: Sfeer & Emotie

Canon 5D Mark III + 24-70 L USM II op F2.8 – 1/160ste – 30mm – ISO800

Bruidsfoto Award 2015 | Eppel Fotografie ontvangt 3 nominaties!
Bovenstaande foto heb ik gemaakt tijdens de fantastische bruiloft van Jeroen & Jouetta bij Kasteel Keukenhof in Lisse. Het was een “American Dream Wedding” en het was retegezellig. Dit glamour koppel haalde alles uit de kast en de feestavond begon al snel heel goed zoals je kunt zien op de foto. Ik ben tussen de dansende mensen op de grond gaan zitten en gewachtop de ideale momenten. Heerlijk wanneer de jury de dynamiek van een foto herkent. Heel blij met deze foto!

Genomineerd in de categorie: Bruid & Bruidegom

Canon 5D Mark III + 16-35 L USM II op F2.8 – 1/160ste – 16mm – ISO1000

Bruidsfoto Award 2015 | Eppel Fotografie ontvangt 3 nominaties!
Bovenstaande foto is gemaakt in het prachtige Fort Vuren. Het prachtige bruidspaar Hein & Anke mocht ik de hele dag fotograferen. Het was een uitdaging om in het Fort te fotograferen om dat veel licht direct naar binnen kwam en voor flinke schaduwen zorgde. In deze foto wilde ik het mysterieuze naar voren brengen maar toch met een romantische “spark” er in. Het spreekwoord luidt dan ook: “Al het goede komt van boven” En dat was in dit geval het mooie licht.

Genomineerd in de categorie: Groepsportret

Canon 5D Mark III + 35mm F1.4 L USM op F4 – 1/800ste – 35mm – ISO1600

Bruidsfoto Award 2015 | Eppel Fotografie ontvangt 3 nominaties!
Ik weet het nog goed! Nynke wilde heel graag gekke groepsportretten Niet dat standaard “spul” zei ze. Op hun mooiste dag mocht ik dan ook met zeer enthousiaste gasten werken. Werkelijk alles hadden ze over de prachtige bruid en bruidegom. Soms hoef je niks te zeggen en alleen af te wachten. Soms duurt het 2 seconden en soms 15 minuten. Hier hoefde ik niet lang te wachten . Ik kon blijven afdrukken. Zoveel dynamiek in een groep had ik nog niet eerder meegemaakt.
Het resulteerde in een mooie nominatie waar we ook heel erg blij mee zijn.

Wil jij ook de mooiste foto’s van jullie trouwdag?

Wanneer je je op je gemak voelt dan zie je dat meteen op de foto’s terug. Ik vind het zelf ook heel belangrijk dat we een goede connectie hebben. Die “klik” zeg maar is ontzettend belangrijk voor mij als trouwfotograaf. 
Jullie krijgen daardoor de mooiste en meest spontane foto’s waarin je je zelf helemaal herkent. 
Zonder poespas en volledig hoe jullie zelf zijn! Dat is wat een goede Trouwfotograaf doet voor jullie!

"Kies voor dé beste trouwfotograaf van nederland"

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. 

Voor 2021 zijn we reeds voor 80% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 of 2022 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

De Bruidsfotograaf Eppel “7 zekerheden”

– Één of Twee professionele bruidsfotografen op jullie bruiloft!
– Binnen 3 weken ontvangen jullie alle bewerkte foto’s!
– All Inclusive prijzen!
– Unieke service en trouwalbums!
– Meer dan 400 bruidsparen gefotografeerd!
– De beste reviews van bruidsparen!
– 100% garantie op jullie Trouwreportage en Trouwalbum!