Terug naar het overzicht

Bruidsfotograaf Klooster Bethlehem Haren

Peter & Miranda 10 September 2015

Vandaag op mijn blog het fantastische bruidspaar Peter & Miranda! Wat een fantastische dag was het zeg. Op mijn “vaste” stekkie Klooster Bethlehem in Haren weer een heerlijke reportage mogen maken. Ik ben al zo vaak op de locatie geweest dat het elke keer weer een uitdaging is om nog vettere foto’s te schieten.
En weer verbaas ik me over deze fotogenieke locatie.

Ik wens Peter & Miranda alle geluk van hun leven en ik ben hen zeer dankbaar dat ik samen met Mbrace Films hun mooiste dag mocht vastleggen.
Hieronder mijn favorieten van deze mooie dag!

Eppel_Fotografie_Blog_6356 Eppel_Fotografie_Blog_6357 Eppel_Fotografie_Blog_6358 Eppel_Fotografie_Blog_6359 Eppel_Fotografie_Blog_6360 Eppel_Fotografie_Blog_6361 Eppel_Fotografie_Blog_6362 Eppel_Fotografie_Blog_6363 Eppel_Fotografie_Blog_6364 Eppel_Fotografie_Blog_6365 Eppel_Fotografie_Blog_6366 Eppel_Fotografie_Blog_6367 Eppel_Fotografie_Blog_6368 Eppel_Fotografie_Blog_6369 Eppel_Fotografie_Blog_6370 Eppel_Fotografie_Blog_6371 Eppel_Fotografie_Blog_6372 Eppel_Fotografie_Blog_6373 Eppel_Fotografie_Blog_6374 Eppel_Fotografie_Blog_6375

Terug naar boven!

Recenteberichten

Engagement Shoot in Los Angeles Californie
Trouwen in Roemenie – Grand Hotel Italia Cluj-Napoca | Julia & Sebi
Trouwen in Italie – Relais Villa Giulia Fano | Laura Ponticorvo & Ryan Reiger
Trouwen in Belgie op Domein Wolvenbos Antwerpen | Raph & Ina
Sta jij straks ook op deze blog? Ja! Klik.
Check nu mijn beschikbaarheid!

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

Maak een afspraak en ontvang onze Brochure!