Trouwfotograaf Klooster Bethlehem Haren

Peter & Miranda

Vandaag op mijn blog het fantastische bruidspaar Peter & Miranda! Wat een fantastische dag was het zeg. Op mijn “vaste” stekkie Klooster Bethlehem in Haren weer een heerlijke reportage mogen maken. Ik ben al zo vaak op de locatie geweest dat het elke keer weer een uitdaging is om nog vettere foto’s te schieten. En weer verbaas ik me over deze fotogenieke locatie. Maar ook dit fantastische bruidspaar was van de partij! Wat hebben we gelachen en wat hebben we mooie foto’s gemaakt. Als trouwfotograaf is dit alles wat je wenst. Ik wens Peter & Miranda alle geluk van hun leven en ik ben hen zeer dankbaar dat ik samen met Mbrace Films hun mooiste dag mocht vastleggen.

Hieronder mijn favorieten van deze mooie dag! Wil jij ook trouwen op Klooster Bethlehem? Stuur dan snel een email!

Eppel_Fotografie_Blog_6356 Eppel_Fotografie_Blog_6357 Eppel_Fotografie_Blog_6358 Eppel_Fotografie_Blog_6359 Eppel_Fotografie_Blog_6360 Eppel_Fotografie_Blog_6361 Eppel_Fotografie_Blog_6362 Eppel_Fotografie_Blog_6363 Eppel_Fotografie_Blog_6364 Eppel_Fotografie_Blog_6365 Eppel_Fotografie_Blog_6366 Eppel_Fotografie_Blog_6367 Eppel_Fotografie_Blog_6368 Eppel_Fotografie_Blog_6369 Eppel_Fotografie_Blog_6370 Eppel_Fotografie_Blog_6371 Eppel_Fotografie_Blog_6372 Eppel_Fotografie_Blog_6373 Eppel_Fotografie_Blog_6374 Eppel_Fotografie_Blog_6375

Wil jij ook de mooiste foto’s van jullie trouwdag?

Wanneer je je op je gemak voelt dan zie je dat meteen op de foto’s terug. Ik vind het zelf ook heel belangrijk dat we een goede connectie hebben. Die “klik” zeg maar is ontzettend belangrijk voor mij als trouwfotograaf. 
Jullie krijgen daardoor de mooiste en meest spontane foto’s waarin je je zelf helemaal herkent. 
Zonder poespas en volledig hoe jullie zelf zijn! Dat is wat een goede Trouwfotograaf doet voor jullie!

"Kies voor dé beste trouwfotograaf van nederland"

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. 

Voor 2021 zijn we reeds voor 80% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 of 2022 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

De Bruidsfotograaf Eppel “7 zekerheden”

– Één of Twee professionele bruidsfotografen op jullie bruiloft!
– Binnen 3 weken ontvangen jullie alle bewerkte foto’s!
– All Inclusive prijzen!
– Unieke service en trouwalbums!
– Meer dan 400 bruidsparen gefotografeerd!
– De beste reviews van bruidsparen!
– 100% garantie op jullie Trouwreportage en Trouwalbum!