Terug naar het overzicht

Bruidsfotograaf Venetië & Burano Italië

Harma & Erwin

Wat moet ik hier van zeggen? Niet te veel maar één ding zeker wel. Een paar maanden voor hun grote dag heeft dit fantastische stel een flink auto ongeluk gehad.
Dat resulteerde in diverse verwondingen bij zowel Erwin als Harma. Op haar trouwdag had Harma dan ook een arm in het gips zitten.
Je kunt je voorstellen dat dit niet het ideale scenario was en zeker niet met ook nog een paar gekneusde ribben.

Een paar maanden na hun huwelijk kreeg ik de vraag of ik het leuk zou vinden samen met hen naar Venetië te gaan om tenminste de shoot over te doen.
Natuurlijk heb ik hier zin in! En dus zo geschiedde. Hieronder een kleine selectie van de beelden. Enjoy the love!

Eppel_Fotografie_Blog_7156Eppel_Fotografie_Blog_7157Eppel_Fotografie_Blog_7160Eppel_Fotografie_Blog_7161Eppel_Fotografie_Blog_7163Eppel_Fotografie_Blog_7164Eppel_Fotografie_Blog_7165Eppel_Fotografie_Blog_7167Eppel_Fotografie_Blog_7168Eppel_Fotografie_Blog_7169Eppel_Fotografie_Blog_7170Eppel_Fotografie_Blog_7173 Eppel_Fotografie_Blog_7174Eppel_Fotografie_Blog_7171Eppel_Fotografie_Blog_7175 Eppel_Fotografie_Blog_7176Eppel_Fotografie_Blog_7177

Terug naar boven!

Recenteberichten

Trouwfotograaf Maastricht Cellebroederskapel – Preview Bregje & Peter
Trouwfotograaf Zuid-frankrijk – Rogier & Jose
Trouwfotograaf Soest Kasteel Groeneveld – Jeanine & David
Trouwfotograaf Buitenplaats Sparrendaal – Gwenny & Robert
Sta jij straks ook op deze blog? Ja! Klik.
Check nu mijn beschikbaarheid!

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

Maak een afspraak en ontvang onze Brochure!