"If you live to be a hundred, I want to live to be a hundred minus one day, so I never have to live without you"

Wat kun je verwachten van de Beste Bruidsfotograaf van Nederland en daarbuiten?

Zodra je jullie bruiloft gaat plannen maak je zorgvuldige keuzes en krijg je ontzettend veel mogelijkheden om jullie dag helemaal perfect te maken. Wanneer deze dag, meestal veel te snel, voorbij is, de taart op, de trouwjurk smerig en je jezelf afvraagt wat er nog is. Nog één ding en dat zijn de foto’s!

Goed beeldmateriaal is zeer kostbaar. De herinneringen worden steeds vager en het punt komt eraan dat je hele stukken mist en zoals ikzelf niet eens meer weet welk menu we hadden op onze trouwdag. Eppel Fotografie zorgt ervoor dat jullie met behulp van onze foto’s en film de herinneringen weer levend worden. Keer op keer kunnen jullie weer genieten van die prachtige beelden van jullie trouwdag. Als bruidsfotograaf zie je de mooiste momenten en vangt deze voor nu en voor later. We hebben met ons team vele prachtige bruiloften mogen fotograferen en daar ook heel veel prachtige awards mee gewonnen. Daar zijn we ontzettend trots op!

Enkele voorbeelden van de Awards op onze naam:

– TOP10 Fearless Photographer
– Bruidsfotograaf van het jaar
– TOP20 ISPWP Photographer
– Winnaar Masters of Dutch Wedding Photography
– Verkozen tot beste Bruidsfotograaf van Nederland!
– Best Destination Wedding Photographer of the World!

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. Voor 2021 zijn we reeds voor 60% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!