Referenties van de mooiste en bijzondere dagen

Enkele bruidsparen aan het woord

Jan & Lisette

Wij zijn ontzettend blij dat wij Ralf gevonden hebben voor onze bruiloft! Onze foto's zijn ongelooflijk goed. Achteraf was ik bang dat er niet genoeg foto's van de speciale momenten zouden zijn omdat ik Ralf niet heb gezien.. Dat is juist zijn kracht. Je hebt het niet in de gaten dat hij de meest wonderlijke en fantastische foto's maakt!

Amanda & Bram

Ralf is een TOP fotograaf. De samenwerking is met Ralf heel relaxed en gezellig. We hebben twee Loveshoots gedaan en op onze trouwdag was Ralf er natuurlijk ook bij. En het resultaat is echt GEWELDIG! We zouden iedereen Ralf aanbevelen want hij maakt bijzonder mooie foto's!

Peter & Tessa

Ralf, bedankt dat je op deze belangrijke dag erbij kon zijn. Wat hadden we een weer!! Alleen maar regen, maar jij zag geen probleem: overal konden mooie foto's gemaakt worden. En wat zijn ze fantastisch geworden!! We zijn zo blij dat we jou gekozen hebben. 1 van je grootste plus punten is je mooie karakter, de Limburgse gezelligheid die je meeneemt en de ontspannen sfeer! Super Ralf, je bent een topper in je werk!! Ik raad eppel fotografie aan iedereen aan, wil jij mooie foto's? Zeker weten dat geen moment gemist wordt en de fotograaf altijd bij de hand is? Dan moet je zeker Ralf mailen.

Ralf super bedankt, we hebben er van genoten om je die dag om ons heen te hebben. En wat hadden we de foto's snel binnen! (Na 2 weken konden we al genieten van alle foto's!!)

Nikki & Jurre

Ralf is naast de beste trouwfotograaf van Nederland ook nog eens een ontzettend prettig, lief, grappig en gezellig mens!
Zijn foto's zijn fenomenaal en alles behalve standaard.
Tijdens de ceremonie merk je zijn aanwezigheid niet eens...

Eppel Fotografie is een échte aanrader!!!

Arnout & Eefje

Ralf heeft ons geweldig vastgelegd op onze bruiloft. En misschien wel net zo belangrijk, hij is ook een heel erg leuke gast op de mooiste dag van je leven. Door zijn fotografie hebben we foto's die het verhaal van onze bruiloft perfect vertellen. Dat komt volgens ons doordat Ralf en zijn second shooter mensen zijn bij wie je je meteen op je gemak voelt. Wij voelden die klik al bij ons eerste gesprek. Op de bruiloft was dat zelfs nog sterker. Daarbij is Ralf ook nog eens een ongelofelijk goede fotograaf dus de resultaten zijn echt schitterend!

Chantal & Ric

We kunnen hier wel een heel bericht plaatsen met alleen maar positieve feedback! Wij raden Ralf aan, aan iedereen! Zeker aangezien je trouwfoto's maar één keer maakt en die wil je gewoon perfect hebben! Het is zo bijzonder hoe Ralf alles vastlegt en de emoties die je in de foto's terug ziet, wij beleven onze bruiloft telkens weer opnieuw bij het zien van onze trouwalbums. Maar ook de creativiteit, ervaring en professionaliteit van Ralf is waanzinnig, wat de trouwfoto's zo bijzonder maakt! De kwaliteit is geweldig, zo ook van de trouwalbums, prachtig! En hoe zijn vrouw Ilona de foto's tot een echt verhaal maakt in de trouwalbums is waanzinnig. Ook heel prettig hoe zij werken, met een eigen 'site' kun je al je foto's bekijken en ook het programma om je album in te zien en eventueel nog te wijzigen is super fijn en gemakkelijk en heel professioneel allemaal! Daarnaast zijn het onwijs lieve mensen en Ralf een week mee naar onze bruiloft Lapland is één groot feest geweest! Ontzettend leuke en lieve man, bij wie je je op je gemak voelt en met een dosis humor!

Robby & Nadia

Op 14 mei 2016 zijn wij getrouwd in Italië en wat zijn wij blij dat Ralf onze mooiste dag heeft vastgelegd. Ralf schiet zonder dat je het door hebt de meest fantastische en magische foto’s. Daarnaast is hij super relaxed, grappig & heeft hij onze dag nóg leuker gemaakt. Hij houdt gewoon ontzettend veel van zijn werk en dat is te zien.. Top foto’s! Ralf, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Nogmaals ontzettend bedankt voor
alle prachtige foto’s.

Peter & Miranda

Beste fotograaf ever!!! Wat een topper. Weet alles perfect op de gevoelige plaat te leggen. En je merkt niet eens dat hij aanwezig is.

Achteraf zie je pas welke mooie dingen hij gefotografeerd heeft.

Ralf, om maar jouw woorden te gebruiken: “je bent een kick-ass fotograaf en maakt kick-ass foto’s!. Hartelijke groet en wellicht tot ziens op ons …. jarig jubileum :-)

Niels & Cecilia

If you’re looking for THE BEST wedding photographer in the country stop what you’re doing and hire Ralf. I can promise you that you will not be disappointed. I can also promise you that he will exceed your expectations. His talent surpasses those of other photographers.

My dutch husband and I hired Ralf all the way from Texas and had to deal with the difficulties of planning a destination wedding in the NL over 5000 miles away. Even with all this distance Ralf was still able to give us exactly what we wanted. He was very proactive to get to know Niels & I so that he could not only capture each moment, but capture exactly who we are as a couple. He has the ability to photograph every moment so effortlessly and so naturally.

His creativity is endless and is passion is out of this world. He is also, above all else, a joy to be around. Your wedding photographs will last a lifetime so do yourself a favor and hire Ralf because there is no one better out there!

Wesley & Branka

Na een fijn kennismakingsgesprek wisten we het helemaal zeker, Ralf moest de fotograaf worden op onze bruiloft. Ralf is spontaan, attent, flexibel, meedenkend en buitengewoon professioneel. Ralf wist precies de momenten waar even de spanning gebroken moest worden met een grapje en wanneer hij juist niet moest opvallen. Ook de gasten waren vol lof over Ralf zijn persoonlijkheid en zijn manier van werken. Tijdens de officiele momenten hebben we helemaal niks gemerkt dat Ralf zich om ons heen bewoog en toch zijn de resultaten echt heel mooi geworden.

We zijn achteraf nog gelukkiger met onze keuze voor Ralf. De resultaten waren echt geweldig. Ook de afwikkeling na de bruiloft was top. We konden al heel snel kiezen uit alle foto’s om het album samen te stellen. Ralf is echt een toevoeging aan je grote dag en achteraf zal je hier echt nog heel veel plezier van hebben.

Frans & Stephanie

Vanaf het moment dat mijn vrouw met Ralf in aanraking is gekomen via een andere bruiloft is het direct allemaal top geweest. Ralf heeft vanaf de eerste gesprekken aandachtig geluisterd naar wat wij willen, en tevens flexibel over hoe en waar we wat zouden doen. Het was voor ons erg belangrijk dat wij een goede klik met de fotograaf hadden omdat ons huwelijk in Spanje voltrokken zou worden. Op het moment dat wij in Spanje waren hebben we ook nog een geweldige Love-shoot gedaan welke er ook super uit is gekomen. Wij kijken en denken nog steeds met veel plezier aan deze geweldig dag/week terug! Of wij Eppel (Ralf) aan zouden raden aan vrienden? Zeker weten, en sterker nog dat hebben wij ook gedaan.
Als jij waarde hecht aan mooie foto’s en wil zorgen dat je geen stress hebt of deze er mooi uit zullen komen, dan moet je zeker naar Ralf gaan. Hij klimt in bomen, ligt op de grond en rent om zijn plaatjes te pakken. Niets is te gek en alles zonder de gasten en het bruidspaar ooit voor de voeten te lopen!
Ralf is een must voor iedere bruiloft! Hij is niet voor niets zo succesvol!

Gerdien & Jasper

Eppel is echt aan te raden als trouwfotograaf! Een aanrader is om eerst een loveshoot te doen! dan ben je helemaal op je gemak!
Wij zijn heel tevreden over onze foto’s!

Nynke & Kaz

We zijn alleen maar vol lof over Ralf van Eppel Fotografie. Vanaf begin tot eind alleen maar positieve punten. Ralf neemt de tijd, is makkelijk in de omgang en heeft de skills die wij van een fotograaf verwachtten om onze huwelijksdag op de gevoelige plaat vast te leggen.

We zijn dan ook zeer blij met de foto’s en wij raden dan ook echt iedereen aan om niet lang naar een bruidsfotograaf te zoeken, maar voor Eppel Fotografie te kiezen!

Chapeau Ralf!

Martijn & Simone

Ralf was een ongelofelijke aanvulling op onze dag! Humor, gastvrij, attent, uniek, creatief!

Echt een fantastische man en enorme goede fotograaf! Onze foto’s zijn op z’n zachts gezegd ontzettend waanzinnig geworden!

Je voelt je direct op je gemak bij Ralf en dat zie je terug op de foto’s!

Wij raden Ralf aan iedereen zeker aan!

Ik wil ook een referentie achterlaten. Klik.
Check availability

My style is romantic, intimate and filled with details. Incredible photographs result from a trusted relationship between you and your photographer.

It is best to reserve your wedding date on time!

Datum reserveren