Terug naar het overzicht

Engagement Shoot in Los Angeles Californie

Kari & Randy

Yes! Wat was het gaaf zeg! Er gebeurde wel iets wat ik niet had verwacht in Los Angeles. Het regende hard. In de vorm van pijpenstelen en dat was een kleine domper op de feestvreugde. Of toch niet? Nee bij lange na niet! Wanneer er dingen gebeuren die je niet kan controleren zoals het weer of een Corona virus dan worden mensen creatief. Zo ook wij!

Kari & Randy stuurden me een paar foto’s van de oude LA Zoo die nog gewoon bereikbaar is en daar begon ons avontuur. Gedurende de dag stopte het met regenen en kregen we een mooie laag wolken en een mager zonnetje. We hebben op zo veel mooie plekken gefotografeerd en hieronder zie een selectie.
Enjoy the love!

Engagement Shoot in Los Angeles Californie Engagement Shoot in Los Angeles Californie Engagement Shoot in Los Angeles Californie Engagement Shoot in Los Angeles Californie Engagement Shoot in Los Angeles Californie Engagement Shoot in Los Angeles Californie Engagement Shoot in Los Angeles Californie Engagement Shoot in Los Angeles Californie Engagement Shoot in Los Angeles Californie Engagement Shoot in Los Angeles Californie Engagement Shoot in Los Angeles Californie Engagement Shoot in Los Angeles Californie Engagement Shoot in Los Angeles Californie Engagement Shoot in Los Angeles Californie Engagement Shoot in Los Angeles CalifornieEngagement Shoot in Los Angeles CalifornieEngagement Shoot in Los Angeles Californie

Terug naar boven!

Recenteberichten

Engagement Shoot in Los Angeles Californie
Trouwen in Roemenie – Grand Hotel Italia Cluj-Napoca | Julia & Sebi
Trouwen in Italie – Relais Villa Giulia Fano | Laura Ponticorvo & Ryan Reiger
Trouwen in Belgie op Domein Wolvenbos Antwerpen | Raph & Ina
Sta jij straks ook op deze blog? Ja! Klik.
Check nu mijn beschikbaarheid!

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

Maak een afspraak en ontvang onze Brochure!