Terug naar het overzicht

Beste Bruidsfotograaf van Nederland!

Eppel Fotografie geeft nominatie terug aan NTBO!

“Beste Bruidsfotograaf van Nederland!”

Het begon allemaal zo fantastisch! Eppel Fotografie was voor de vierde genomineerd voor “Beste Bruidsfotograaf van Nederland”.
Voor de vierde keer op rij genomineerd voor de titel en opnieuw waren we heel erg blij. Maar nu hebben we toch besloten onze nominatie terug te geven.

Het verhaal begon al tijdens de juryronde. Een zorgvuldig voorbereide professionele keynote presentatie werd aan de kant geschoven door de “vakkundige” jury. Nu moet ik zeggen dat ik de vakfotografen die in de jury zaten wel credits moet geven, maar degene die echt verstand zou hebben van vakmanschap, nog niet eens in het bezit is van een vakkundig ontworpen website overigens, zijn “knowhow” volledig baseert op narcistische denkbeelden niet echt. Voor mij was de irritatiegrens al bereikt na een paar minuten. “Wat doe ik hier?”, dacht ik nog en probeerde mijn gevoel toch wel nog onder één of andere stoel of tenminste een bank te steken. Geen idee of dat gelukt is overigens. Wel kudo’s voor de voorzitter van de NTBO Danielle overigens die wel het een ander probeerde te nuanceren.

Ook zou er die dag een “professionele” videograaf aanwezig zijn om opnames te maken voor de grote liveshow. De show zou worden klaargestoomd voor het grote publiek, de televisie, de media en noem maar op. Nou die kwam niet…
Om een lang verhaal kort te maken kreeg ik het verzoek via email of ik zin en tijd had om een tripje te maken van ruim 3 uur in totaal om toch nog eventuele opnames van 3 minuten op een andere locatie te kunnen bijwonen. Je begrijpt dat ik daar niet om stond te springen. Er zou overigens wel iets anders geregeld kunnen worden heb ik later begrepen maar toch.

Verder had ik ook nog significante problemen met een nominatie in een ander categorie dat riekt naar belangenverstrengeling maar omdat ik die persoon heel graag mag wil ik hier niet verder op ingaan. Daarna werd ook nog eens het flashy Studio 21 ingeruild voor een “hippe” locatie in Barneveld en toen was voor ons het feest compleet.

We hebben gezamenlijk een email opgesteld naar de voorzitter van de NTBO met de mededeling dat we voornemens zijn ons terug te trekken maar dat we graag horen welke argumenten er zouden zijn om dit niet te doen. Tijdens dit telefoongesprek zijn we tot de conclusie gekomen dat we definitief niet meer mee willen doen met de “Dutch Wedding Awards”. Het dibond “Genomineerd” bordje met voorgeboorde gaatjes is retour naar de organisatie en ook de email met het verzoek om ons te schrappen van de website, persberichten en whatsoever.

We willen er wel duidelijk bijzeggen dat we ontzettend blij zijn voor alle andere genomineerden in deze “fantastische” wedstrijd.
Heel veel succes en heel veel plezier bij de uitreiking op Valentijnsdag. Inmiddels hebben we onze jurkjes, pakken en plak beha’s teruggestuurd.

Eppel Fotografie geeft nominatie terug aan NTBO!

 

Terug naar boven!

Recenteberichten

Engagement Shoot in Los Angeles Californie
Trouwen in Roemenie – Grand Hotel Italia Cluj-Napoca | Julia & Sebi
Trouwen in Italie – Relais Villa Giulia Fano | Laura Ponticorvo & Ryan Reiger
Trouwen in Belgie op Domein Wolvenbos Antwerpen | Raph & Ina
Sta jij straks ook op deze blog? Ja! Klik.
Check nu mijn beschikbaarheid!

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

Maak een afspraak en ontvang onze Brochure!