Eppel Fotografie

The Very Best of 2019

De beste Bruidsfotograaf van Nederland presenteert de VERY BEST OF 2019 in Wedding Photography

Toen ik begin 2019 mezelf realiseerde dat ik al tien jaar in het vak zit als bruidsfotograaf viel ik zelf wel een beetje stil. Wat een mijlpaal voor mij en mijn bedrijf. Ik ben niet alleen trots op mezelf dat ik deze topsport al ruim tien jaar volhoudt en nog toffer is het dat ik het steeds leuker vind om te fotograferen. Ik mag de wereld rondreizen en kom op de mooiste plekken. Wie had dat ooit gedacht? Nou ik zelf niet, dat is één ding wat zeker is.

In alle jaren heb ik fantastische mensen mogen ontmoeten, prachtige bruiden en stoere bruidegommen. Ik heb een kleine selectie gemaakt van alle duizenden foto’s die ik het afgelopen jaar heb mogen maken. Elke keer weer kreeg ik een grote glimlach op mijn gezicht! Wat was het een heerlijk jaar!

Als eerste heb ik speciaal voor jullie een gave slideshow samengesteld! Druk op play en zet het geluid lekker hard!


Unknown

Unknown
Unknown

Unknown
Unknown
Unknown

Unknown
Unknown

Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown

Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown

Unknown
Unknown
Unknown

Unknown
Unknown

Unknown

Unknown

Unknown
Unknown
Unknown

Unknown
Unknown

Unknown

Unknown

Unknown
Unknown

Unknown

Wil jij ook de mooiste foto’s van jullie trouwdag?

Wanneer je je op je gemak voelt dan zie je dat meteen op de foto’s terug. Ik vind het zelf ook heel belangrijk dat we een goede connectie hebben. Die “klik” zeg maar is ontzettend belangrijk voor mij als trouwfotograaf. 
Jullie krijgen daardoor de mooiste en meest spontane foto’s waarin je je zelf helemaal herkent. 
Zonder poespas en volledig hoe jullie zelf zijn! Dat is wat een goede Trouwfotograaf doet voor jullie!

"Kies voor dé beste trouwfotograaf van nederland"

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. 

Voor 2021 zijn we reeds voor 80% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 of 2022 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

De Bruidsfotograaf Eppel “7 zekerheden”

– Één of Twee professionele bruidsfotografen op jullie bruiloft!
– Binnen 3 weken ontvangen jullie alle bewerkte foto’s!
– All Inclusive prijzen!
– Unieke service en trouwalbums!
– Meer dan 400 bruidsparen gefotografeerd!
– De beste reviews van bruidsparen!
– 100% garantie op jullie Trouwreportage en Trouwalbum!