Terug naar het overzicht

Bruidsfotograaf Eppel Fotografie

The Best of 2017

Wat was het een fantastisch jaar! Veel mooie plekken mogen bezoeken en de bruidsparen van dit jaar waren allemaal echt helemaal te gek! Ik heb werkelijk genoten van mijn “werk” als bruidsfotograaf. Ik wil er niet te veel woorden aan vuil maken maar dit is denk ik wel een ultiem overzicht van mijn mooiste foto’s van 2017. Heel hartelijk bedankt, Karin, Melissa, Paco, Jorik, Gaby, Yvonne, Liselore, Karin, Erwin & Kelsey voor jullie hulp als second shooter.
Tevens wil ik mijn lieve vrouw Ilona bedanken dat ik de kans krijg om dit allemaal mee te mogen maken. Zo! Nu op naar 2018, en door!

reacties

reacties

Terug naar boven!

Recenteberichten

Bruidsfotografie Het Wapen van Zoetermeer | Koen & Renate
Zac & Shadi | The Wedding Slideshow
Eppel Presents | The Best of 2017
Masha & Jordi | Wedding Slideshow
Sta jij straks ook op deze blog? Ja! Klik.
Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt.
Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn.
Neem dan contact op via onderstaande button!

Datum reserveren
Webdesign: Studio Citroen Met behulp van Jensd.nl // Copyright © 2017