"All you need is love. But a little chocolate now and then doesn't hurt"

Maak van je huis een thuis met op maat gemaakte exclusieve kunst aan de muur

Wall Art voegt leven toe aan elk huis, kantoor of werkplek. Onze klanten zijn van mening dat het hebben van een prachtige foto één van die elementen is die een huis in een thuis verandert. Eppel Fotografie begeleidt je bij het ontwerpen van aangepaste collecties die de verhalen van uw familie vertellen en warmte, plezier en liefde brengen in elke kamer waarin ze zich bevinden. We hebben een reeks producten voor elke muur, groot en klein!

Hieronder staan enkele voorbeelden van Wall Art die we samen met onze klanten hebben ontworpen.

12 kleuren Giclée fotoprint veredeld op Alu-Dibond

Het voordeel van het veredelen van uw foto op Alu-Dibond (in tegenstelling direct printen op Alu-Dibond) is dat de mooie 12-kleuren Giclée kwaliteit behouden blijft. Door het aanbrengen op de gicléeprint van een flinterdunne transparante folielaag ontstaat er extra bescherming tegen UV-licht, spatjes en vuil. U kunt kiezen voor een matte of een glanzende beschermfolie. Meestal wordt gekozen voor een stralende glanzende folie. De drager van de gicléefoto is een sandwichplaat op basis van twee lagen aluminium en een kern van zwart polyethyleen. Dus geen verbuigingen of materiaalvervorming maar wel duurzaamheid. Dit materiaal kunt u bijvoorbeeld inzetten voor presentaties, of voor groot formaat wanddecoraties zoals sky-lines, landschappen en zeegezichten.

Canvas

Ons canvas heeft een fijne structuur en is helder wit. Echt wit omdat zwart-witbeelden of bijv. studiofoto’s met een neutrale achtergrond hierop het mooist tot hun recht komen. De dikte van het doek is 340 grams en het zuurvrije materiaal bestaat uit een mix van polyester en katoen en heeft een gelijkmatige structuur zonder storende pitten of weeffouten. Een giclée op canvas wordt handmatig voorzien van meerdere lagen transparant vernis.
Het voordeel van het vernissen is dat de kleuren heel mooi naar voren komen en het doek extra beschermd is tegen UV-licht, kras-bestendiger wordt en schoongemaakt kan worden wanneer er stof of andere vervuiling op komt.

12-kleuren Gicléeprint verlijmd op aluminium
met helder acrylglas

Om de beste printkwaliteit te behouden wordt uw 12 -kleuren Gicléeprint gefixeerd achterop een heldere transparante Acrylaatplaat met een hogere lichtdoorlaatbaarheid dan glas en UV-bestendig. Vervolgens wordt het geheel op een stevige aluminium plaat gelijmd, zodat uw foto aan twee kanten bescherming heeft. Doordat er op de foto een solide 3mm of 6mm dikke kristalheldere plexiglazen plaat ligt krijgt uw foto optische dieptewerking en een mooie glanzende uitstraling. Het minimale formaat van de foto op plexiglas is 20×20 centimeter. Het maximale formaat is 140 x 250 cm.
De achterzijde is voorzien van een verstek gezaagd aluminium ophangprofiel.

Willen jullie ook de mooiste trouwfoto’s?
Neem dan snel contact met ons op!

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. Voor 2021 zijn we reeds voor 80% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 & 2022 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!