Fuerteventura Wedding Story

Floor & Rob

Dit keer een heel speciaal blog. Ik heb Floor ontmoet tijdens een bruiloft op Chateau Neercanne een aantal jaren geleden waar zij de muziek verzorgde en ik de foto’s. We hebben sinds die tijd al menig bruiloft samen gedaan en Floor vroeg mij een tijd geleden of ik van haar en Rob een prachtige reportage zou kunnen maken.
Het spreekt voor zich dat ik niet graag kansen laat liggen en dit was er zo een.

De tijd ging voorbij en toen ik weer eens met Shirley van Bloom Wedding samen zat om wat ideeën uit te werken  kwam ze met het idee om een shoot te doen op een locatie buiten Nederland. Als snel kwamen we tot de conclusie dat we de afspraak die ik had met Floor zouden kunnen combineren in een mooie wedding shoot. Eigenlijk dus een combinatie van een loveshoot en weddingshoot. Alleen wisten we nog niet waar. Dit idee is geboren in November en dan is het echt niet lekker om buiten te gaan fotograferen.  Het moest dus iets warmer zijn dan de temperaturen die we in Nederland kennen rond die tijd. Het werd uiteindelijk het Spaanse eiland Fuerteventura!

Toevallig, echt niet, is dit het favoriete eiland van Floor & Rob omdat je er zo lekker kunt uitwaaien en relaxen en omdat Rob een fervent surfer is Hij kwam hij ook uitstekend aan zijn trekken daar. Langzaam vielen alle stukjes van de puzzel in elkaar en besloten we gewoon te gaan. Uiteindelijk hebben een aantal van de leukste en de beste leveranciers uit het vak bij elkaar gesprokkeld en vertrokken we richting Fuerteventura.

Een verliefd stel kreeg meer dan zij ooit hadden kunnen dromen. Het is voor mij één van de mooiste reportages die ik tot nu toe heb mogen maken. Ik wil Floor en Rob dan ook bedanken dat we samen met hen dit alles mogelijk hebben kunnen maken. En nu snel hun mooie album samenstellen en bestellen. Dan kan dit fantastische stel nog lang nagenieten. In ieder geval to hun bruiloft want dan zijn wij er zeker weer bij!

Hieronder een selectie van de mooiste plaatjes die ik heb mogen maken! Enjoy!

Eppel_Fotografie_Blog_5429a Eppel_Fotografie_Blog_5430 Eppel_Fotografie_Blog_5431 Eppel_Fotografie_Blog_5432 Eppel_Fotografie_Blog_5433 Eppel_Fotografie_Blog_5434 Eppel_Fotografie_Blog_5435 Eppel_Fotografie_Blog_5436 Eppel_Fotografie_Blog_5437 Eppel_Fotografie_Blog_5438Eppel_Fotografie_Blog_5446Eppel_Fotografie_Blog_5439Eppel_Fotografie_Blog_5441Eppel_Fotografie_Blog_5440Eppel_Fotografie_Blog_5442Eppel_Fotografie_Blog_5443 Eppel_Fotografie_Blog_5444 Eppel_Fotografie_Blog_5445Eppel_Fotografie_Blog_5447 Eppel_Fotografie_Blog_5448 Eppel_Fotografie_Blog_5449 Eppel_Fotografie_Blog_5450 Eppel_Fotografie_Blog_5451Eppel_Fotografie_Blog_5455Eppel_Fotografie_Blog_5452 Eppel_Fotografie_Blog_5453 Eppel_Fotografie_Blog_5454Eppel_Fotografie_Blog_5456Eppel_Fotografie_Blog_5457Eppel_Fotografie_Blog_5458Eppel_Fotografie_Blog_5459

Mede mogelijk gemaakt door:

Girl: Floor Hansen
Boy: Rob Eeftink
Photography: Eppel Fotografie
Cinematography: Mbrace Films
Organisation & Styling: Bloom Wedding
Flowers & Styling: Don Florito
Flowers: DGI
Hair & Make-up: Marianne Roza, The Beautiful Bride Company
Dress: Victor’s Wedding Design
Suit: Rietbergh
Wedding Cake: Le Beau Gateau
Jewelry: Follow Your Bliss
Flags: Ibiza Flags
Stationery: Cardwise
Music: Fall in Love Again by Floor Hansen (Katrina Stone)

Wil jij ook de mooiste foto’s van jullie trouwdag?

Wanneer je je op je gemak voelt dan zie je dat meteen op de foto’s terug. Ik vind het zelf ook heel belangrijk dat we een goede connectie hebben. Die “klik” zeg maar is ontzettend belangrijk voor mij als trouwfotograaf. 
Jullie krijgen daardoor de mooiste en meest spontane foto’s waarin je je zelf helemaal herkent. 
Zonder poespas en volledig hoe jullie zelf zijn! Dat is wat een goede Trouwfotograaf doet voor jullie!

"Kies voor dé beste trouwfotograaf van nederland"

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. 

Voor 2021 zijn we reeds voor 80% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 of 2022 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

De Bruidsfotograaf Eppel “7 zekerheden”

– Één of Twee professionele bruidsfotografen op jullie bruiloft!
– Binnen 3 weken ontvangen jullie alle bewerkte foto’s!
– All Inclusive prijzen!
– Unieke service en trouwalbums!
– Meer dan 400 bruidsparen gefotografeerd!
– De beste reviews van bruidsparen!
– 100% garantie op jullie Trouwreportage en Trouwalbum!