Terug naar het overzicht

#Kickass Workshop Bruidsfotografie

Klooster Bethlehem 3 & 4 November 2015

Op 3 én 4 November hebben we de #kickass Workshop Bruidsfotografie op het prachtige Klooster Bethlehem in Haren bij Oss.
Waarom twee dagen? Nou heel simpel, dan kunnen we veel meer hands-on te werk gaan en een uitgebreide portfolio review inplannen.
We hebben 2 dagen de tijd om bijna alles de revue te laten passeren en heel diep in te gaan op al jullie vragen.

Een korte overview van het programma:

– Techniek, camera instellingen voor gevorderden
– Het gebruik maken van licht
– Externe flitsers gebruiken
– Compositie technieken
– Background / Foreground
– Business technieken en marketing
– Workflow
– Nabewerking en selecteren
– Portfolio Review

Een hele coole feature van deze dagen zal zijn: “Hoe heb je deze foto gemaakt?”. We gaan dan foto’s die ik ooit op het Klooster heb gemaakt nog een keertje overdoen.
Ik laat je zien welke techniek ik heb gebruikt, welke instellingen en dan natuurlijk krijg je de kans om hem zelf ook te maken.

Natuurlijk is de workshop geheel verzorgd met lunch en drankjes en zijn we te gast bij de meest fotogenieke trouwlocatie van Nederland.

Eigenlijk gaan we je alles leren wat je nodig hebt om een succesvol bruidsfotograaf te worden. Want het is absoluut een vak op zich. Zo besteden we ook aandacht aan de marketing die ervoor nodig is om jezelf als bruidsfotograaf op de kaart te zetten, fotografie technieken, hoe je je bruidspaar aanstuurt en wat je allemaal mee moet nemen als je een bruiloft fotografeert.

De investering om een betere fotograaf te worden is: €750,00 ex btw. Schrijf je snel in want het aantal plekken is beperkt!

Hieronder zie je een aantal foto’s die ik op het klooster heb mogen maken.

Eppel_Fotografie_Blog_6166 Eppel_Fotografie_Blog_6167 Eppel_Fotografie_Blog_6168 Eppel_Fotografie_Blog_6169 Eppel_Fotografie_Blog_6170 Eppel_Fotografie_Blog_6171 Eppel_Fotografie_Blog_6172

 

Terug naar boven!

Recenteberichten

Trouwfotograaf – Engagement Shoot in Los Angeles Californie
Trouwfotograaf in Roemenie – Grand Hotel Italia Cluj-Napoca | Julia & Sebi
Trouwfotograaf in Italie – Relais Villa Giulia Fano | Laura Ponticorvo & Ryan Reiger
Trouwfotograaf in Belgie op Domein Wolvenbos Antwerpen | Raph & Ina
Sta jij straks ook op deze blog? Ja! Klik.
Check nu mijn beschikbaarheid!

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

Maak een afspraak en ontvang onze Brochure!