Terug naar het overzicht

Workshops Bruidsfotografie 14 + 21 Maart

Domaine d’Heerstaayen 2015

Op 14 en 21 Maart werden de Workshops Bruidsfotografie georganiseerd in samenwerking met het prachtige Domaine d’Heerstaayen in Strijbeek.
Deze supermooie trouwlocatie was het toneel van de #Kickass Workshops die ik een aantal keer per jaar geef. Het was vroeg, best koud maar de openhaard brandde al lekker en de cursisten druppelden langzaam binnen. De koffie en thee vonden gretig aftrek en ook de beide keren waren de bruidsparen niet echt onder de indruk van de kou en de frisse wind gelukkig.

Het waren twee fantastische dagen gevuld met alles wat bruidsfotografie voor mij betekent en hier onder zie je een aantal foto’s van mijn hand. Bij deze wil ik ook Ferdy Korpershoek bedanken die aanbood om een video verslag te maken van de eerste workshop in Strijbeek dit jaar. Ook Sophie Kennes die het haar en de visagie verzorgde!

En dan natuurlijk mijn fantastische bruidsparen Soraya, Lisa, Fréderique en Barry! Zonder jullie was het niet #Kickass geworden! Thanks!
Wil je ook een #Kickass workshop volgen? Kijk dan hier bij de Workshops!


Eppel_Fotografie_Blog_5508 Eppel_Fotografie_Blog_5509 Eppel_Fotografie_Blog_5510 Eppel_Fotografie_Blog_5511 Eppel_Fotografie_Blog_5512Eppel_Fotografie_Blog_5515 Eppel_Fotografie_Blog_5516 Eppel_Fotografie_Blog_5517

Terug naar boven!

Recenteberichten

Engagement Shoot in Los Angeles Californie
Trouwen in Roemenie – Grand Hotel Italia Cluj-Napoca | Julia & Sebi
Trouwen in Italie – Relais Villa Giulia Fano | Laura Ponticorvo & Ryan Reiger
Trouwen in Belgie op Domein Wolvenbos Antwerpen | Raph & Ina
Sta jij straks ook op deze blog? Ja! Klik.
Check nu mijn beschikbaarheid!

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

Maak een afspraak en ontvang onze Brochure!