Terug naar het overzicht

Loveshoot in Bucharest

Benjamin & Nina Maart 2015

Toen ik wist dat ik naar de Fearless Conference ging in Boekarest plaatste ik een oproep op Facebook of er ergens ter wereld een stel het leuk zou vinden om een korte loveshoot te doen in de hoofdstad van Roemenië. Toen kreeg ik meteen al een berichtje van één van mijn bruidsparen van dit jaar dat ze graag af wilden reizen naar Roemenië om er al een leuk weekendje van te maken.

Samen met mijn super toffe collega Axel hebben we best wat avonturen beleefd. Een gebroken hak tijdens het vluchten voor een man wiens huis we per ongeluk waren binnen gelopen tot een non die niet snapte wat wij in het midden van het klooster kwamen doen.

Al met al een super leuke shoot met dit nog leuke stel! Enjoy!

Eppel_Fotografie_Blog_5498Eppel_Fotografie_Blog_5497Eppel_Fotografie_Blog_5499 Eppel_Fotografie_Blog_5500 Eppel_Fotografie_Blog_5501 Eppel_Fotografie_Blog_5502 Eppel_Fotografie_Blog_5503 Eppel_Fotografie_Blog_5504 Eppel_Fotografie_Blog_5505

Terug naar boven!

Recenteberichten

Trouwfotograaf Maastricht Cellebroederskapel – Preview Bregje & Peter
Trouwfotograaf Zuid-frankrijk – Rogier & Jose
Trouwfotograaf Soest Kasteel Groeneveld – Jeanine & David
Trouwfotograaf Buitenplaats Sparrendaal – Gwenny & Robert
Sta jij straks ook op deze blog? Ja! Klik.
Check nu mijn beschikbaarheid!

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

Maak een afspraak en ontvang onze Brochure!