Loveshoot in Bucharest

Benjamin & Nina Maart 2015

Toen ik wist dat ik naar de Fearless Conference ging in Boekarest plaatste ik een oproep op Facebook of er ergens ter wereld een stel het leuk zou vinden om een korte loveshoot te doen in de hoofdstad van Roemenië. Toen kreeg ik meteen al een berichtje van één van mijn bruidsparen van dit jaar dat ze graag af wilden reizen naar Roemenië om er al een leuk weekendje van te maken.

Samen met mijn super toffe collega Axel hebben we best wat avonturen beleefd. Een gebroken hak tijdens het vluchten voor een man wiens huis we per ongeluk waren binnen gelopen tot een non die niet snapte wat wij in het midden van het klooster kwamen doen.

Al met al een super leuke shoot met dit nog leuke stel! Enjoy!

Eppel_Fotografie_Blog_5498Eppel_Fotografie_Blog_5497Eppel_Fotografie_Blog_5499 Eppel_Fotografie_Blog_5500 Eppel_Fotografie_Blog_5501 Eppel_Fotografie_Blog_5502 Eppel_Fotografie_Blog_5503 Eppel_Fotografie_Blog_5504 Eppel_Fotografie_Blog_5505

Wil jij ook de mooiste foto’s van jullie trouwdag?

Wanneer je je op je gemak voelt dan zie je dat meteen op de foto’s terug. Ik vind het zelf ook heel belangrijk dat we een goede connectie hebben. Die “klik” zeg maar is ontzettend belangrijk voor mij als trouwfotograaf. 
Jullie krijgen daardoor de mooiste en meest spontane foto’s waarin je je zelf helemaal herkent. 
Zonder poespas en volledig hoe jullie zelf zijn! Dat is wat een goede Trouwfotograaf doet voor jullie!

"Kies voor dé beste trouwfotograaf van nederland"

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. 

Voor 2021 zijn we reeds voor 80% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 of 2022 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

De Bruidsfotograaf Eppel “7 zekerheden”

– Één of Twee professionele bruidsfotografen op jullie bruiloft!
– Binnen 3 weken ontvangen jullie alle bewerkte foto’s!
– All Inclusive prijzen!
– Unieke service en trouwalbums!
– Meer dan 400 bruidsparen gefotografeerd!
– De beste reviews van bruidsparen!
– 100% garantie op jullie Trouwreportage en Trouwalbum!