Loveshoot in de Metaalkathedraal De Meern

Marco & Petra

Wat was dit weer lekker fotograferen. Men neme een kickass locatie, een super leuk stel, een opgezette vos en lekker veel obstakels waar je omheen moeten schieten.
Maar dan heb je ook wat! Ondanks dat we binnen konden schieten was het ijskoud. Deze locatie is een oude vervallen kerk waar de eigenaren, die overigens niet zo sociaal zijn opgevoed maar dat mag de pret niet drukken, er iets van proberen te maken.

Ik mag Marco & Petra ook op hun mooiste dag fotograferen en een loveshoot helpt echt wel om elkaar nog beter te leren kennen. Dat wordt nog wat voor hun grote dag. Ik heb er nu al zo’n zin in. We hebben echt heel veel lol gehad en dat is het enige wat telt op zo’n dag. 2015 begint goed zou ik zeggen.

Hieronder een selectie met wat andere lekkere platen. Tenminste dat vind ik dan. Enjoy!

Loveshoot in de Metaalkathedraal De Meern | Marco & Petra Januari 2015 Loveshoot in de Metaalkathedraal De Meern | Marco & Petra Januari 2015 Loveshoot in de Metaalkathedraal De Meern | Marco & Petra Januari 2015 Loveshoot in de Metaalkathedraal De Meern | Marco & Petra Januari 2015 Loveshoot in de Metaalkathedraal De Meern | Marco & Petra Januari 2015Loveshoot in de Metaalkathedraal De Meern | Marco & Petra Januari 2015 Eppel_Fotografie_Blog_5282 Eppel_Fotografie_Blog_5283 Eppel_Fotografie_Blog_5284 Eppel_Fotografie_Blog_5285 Loveshoot in de Metaalkathedraal De Meern | Marco & Petra Januari 2015 Loveshoot in de Metaalkathedraal De Meern | Marco & Petra Januari 2015 Eppel_Fotografie_Blog_5288 Eppel_Fotografie_Blog_5289 Eppel_Fotografie_Blog_5290 Eppel_Fotografie_Blog_5291 Loveshoot in de Metaalkathedraal De Meern | Marco & Petra Januari 2015 Loveshoot in de Metaalkathedraal De Meern | Marco & Petra Januari 2015

Wil jij ook de mooiste foto’s van jullie trouwdag?

Wanneer je je op je gemak voelt dan zie je dat meteen op de foto’s terug. Ik vind het zelf ook heel belangrijk dat we een goede connectie hebben. Die “klik” zeg maar is ontzettend belangrijk voor mij als trouwfotograaf. 
Jullie krijgen daardoor de mooiste en meest spontane foto’s waarin je je zelf helemaal herkent. 
Zonder poespas en volledig hoe jullie zelf zijn! Dat is wat een goede Trouwfotograaf doet voor jullie!

"Kies voor dé beste trouwfotograaf van nederland"

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. 

Voor 2021 zijn we reeds voor 80% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 of 2022 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

De Bruidsfotograaf Eppel “7 zekerheden”

– Één of Twee professionele bruidsfotografen op jullie bruiloft!
– Binnen 3 weken ontvangen jullie alle bewerkte foto’s!
– All Inclusive prijzen!
– Unieke service en trouwalbums!
– Meer dan 400 bruidsparen gefotografeerd!
– De beste reviews van bruidsparen!
– 100% garantie op jullie Trouwreportage en Trouwalbum!