Loveshoot op Ibiza

Michael Pilarczyk & Cindy Koeman

Dat is nu toeval zou ik zeggen. Ik moest naar Ibiza om mijn workshop Bruidsfotografie voor te bereiden en wist dat Michael & Cindy daar wonen. Ik had reeds het voorrecht dit leuke stel te ontmoeten vorig jaar op een bruiloft die ik mocht fotograferen. Toen viel mij hun energie al op en ik dacht stuur een berichtje of dit leuke stel zin en tijd had om een loveshoot te doen.
Ik kreeg bijna meteen bericht dat hen dit ontzettend leuk leek. We trokken er op uit en hebben zelfs nog de cover voor Michael’s nieuwe boek “Master your Mindset” kunnen schieten. Wat ongelofelijk tof dat ik dit heb mogen doen. Enjoy the love met mijn favorieten van deze toffe shoot.

Michael Pilarczyk & Cindy Koeman Michael Pilarczyk & Cindy Koeman eppel_fotografie_blog_7404 eppel_fotografie_blog_7405 eppel_fotografie_blog_7406 eppel_fotografie_blog_7407 eppel_fotografie_blog_7408 eppel_fotografie_blog_7409 eppel_fotografie_blog_7410 eppel_fotografie_blog_7411 eppel_fotografie_blog_7412 eppel_fotografie_blog_7413 eppel_fotografie_blog_7414 eppel_fotografie_blog_741514570517_1142946282438755_6155442940784819962_o

 

Wil jij ook de mooiste foto’s van jullie trouwdag?

Wanneer je je op je gemak voelt dan zie je dat meteen op de foto’s terug. Ik vind het zelf ook heel belangrijk dat we een goede connectie hebben. Die “klik” zeg maar is ontzettend belangrijk voor mij als trouwfotograaf. 
Jullie krijgen daardoor de mooiste en meest spontane foto’s waarin je je zelf helemaal herkent. 
Zonder poespas en volledig hoe jullie zelf zijn! Dat is wat een goede Trouwfotograaf doet voor jullie!

"Kies voor dé beste trouwfotograaf van nederland"

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. 

Voor 2021 zijn we reeds voor 80% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 of 2022 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

De Bruidsfotograaf Eppel “7 zekerheden”

– Één of Twee professionele bruidsfotografen op jullie bruiloft!
– Binnen 3 weken ontvangen jullie alle bewerkte foto’s!
– All Inclusive prijzen!
– Unieke service en trouwalbums!
– Meer dan 400 bruidsparen gefotografeerd!
– De beste reviews van bruidsparen!
– 100% garantie op jullie Trouwreportage en Trouwalbum!