Terug naar het overzicht

Maternity Shoot Arnhem

Rutger & Desirée Juni 2015

Met dit fantastische stel heb ik een bijzondere band. Ik heb hun mooiste dag mogen fotograferen en nu ook hun mooiste droom. Ze verwachten samen een kindje. Ik als vader kan alleen maar beamen dat echt alle cliché’s waarheid zijn.

Voor mij was het extra bijzonder om Rutger & Desirée samen te fotograferen. Zeker omdat ik eigenlijk bijna nooit meer iets met zwangerschap of baby spul doe. Het zijn gewoon twee fantastische mensen die ik voor altijd in mijn hart heb gesloten. Hieronder een paar van mijn favoriete platen.

Heel veel liefde en geluk met jullie eerste spruit! Enjoy life!

Maternity Shoot Arnhem | Rutger & Desirée Juni 2015 Maternity Shoot Arnhem | Rutger & Desirée Juni 2015 Maternity Shoot Arnhem | Rutger & Desirée Juni 2015 Maternity Shoot Arnhem | Rutger & Desirée Juni 2015 Maternity Shoot Arnhem | Rutger & Desirée Juni 2015 Maternity Shoot Arnhem | Rutger & Desirée Juni 2015 Maternity Shoot Arnhem | Rutger & Desirée Juni 2015 Maternity Shoot Arnhem | Rutger & Desirée Juni 2015Eppel_Fotografie_Blog_5874

Terug naar boven!

Recenteberichten

Trouwfotograaf Maastricht Cellebroederskapel – Preview Bregje & Peter
Trouwfotograaf Zuid-frankrijk – Rogier & Jose
Trouwfotograaf Soest Kasteel Groeneveld – Jeanine & David
Trouwfotograaf Buitenplaats Sparrendaal – Gwenny & Robert
Sta jij straks ook op deze blog? Ja! Klik.
Check nu mijn beschikbaarheid!

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

Maak een afspraak en ontvang onze Brochure!