Mentoring & Coaching

Ik heb enorm veel succes gehad in mijn carriere als bruidsfotograaf en heb vele prijzen in de sector gewonnen en bruiloften over de hele wereld mogen fotograferen! Met een jaarlijkse omzet van zes cijfers uit alleen bruidsfotografie. Ik deel mijn kennis en passie graag met andere creatieve trouwfotografen zoals jij, die hun fotografie en zaken naar nieuwe hoogten willen brengen!

Je houdt van fotografie, maar je bent gefrustreerd omdat je weet dat je het in je hebt om beter te worden in je vak en een succesvollere trouwfotograaf bent.
Je zou een grote workshop of conventie bij kunnen wonen en naar tientallen sprekers kunnen luisteren, maar hoe kun je toepassen wat je daar hebt geleerd en je groei meten?

Mijn mentor-programma heb ik opgezet omdat ik fotografen wilde helpen om verder te komen in hun carrière.
Zowel in de fotografie maar ook zeker in ondernemen! Samen zullen we werken aan het ontdekken van jouw sterke punten en je groeigebieden en vervolgens maken we een plan maken om je daar te krijgen.

Wat je wil jij leren? Neem dan contact met me op!

Ik help je met alles wat jouw fotografie en/of bedrijf nodig heeft!

  • Succesvol bedrijf opbouwen : Hoe ik een succesvol fotografie bedrijf heb opgebouwd
  • Next level Fotografie : Hoe vind je jouw unieke stijl en zorg je dat je boven de rest uitkomt
  • Relatie met je bruidsparen : Hoe kun je je klanten meteen laten houden van wat jij doet?
  • Award winning editing : De geheimen van Lightroom uitgelegd! Ik bewerk een complete bruiloft in gemiddeld 6 tot 8 uur!
  • Website ontwerp en analyse : Hoe bouw je het beste je website op en hoe kun je dit blijven verbeteren
  • Awards : Hoe bepaal je welke foto geschikt is en waar deze aan moeten voldoen
  • Motivatie & Ambitie : Hoe blijf je altijd werken aan je fotografie en wil je meer
  • Sales : Pre- en After sales. Hoe doe je dit precies?

Second Shooter / Live Training

Ik krijg heel veel verzoeken van mensen die voor mij als second shooter mee willen gaan. Ik geef echter prioriteit aan mijn mentor-studenten.

Ik bied nu de unieke kans om mij een van je bruiloften met je mee te laten schieten. De enorme waarde hier is dat ik je kan helpen kansen te zien en de hele dag door live advies te geven over onderwerpen als natuurlijk licht, camera-instellingen, positionering, compositie, lenskeuze en lichtopstellingen voor documentaire fotografie en de mooiste portretten.
Ook geef ik je evenals tips over het werken met je bruidspaar en hoe je het maximale uit de dag kunt halen. Dit omvat ook een online sessie van 90 minuten na de bruiloft om de hele dag door te praten, de afbeeldingen te bekijken en om je te helpen bij het uitzoeken en waarderen van de beste foto’s.

Kosten : €750 + btw (+ reis/verblijf indien nodig)
Datum: In overleg

Online Mentoring + Coaching

Wanneer je je niet voor een heel jaar mentroing nodig hebt, maar het gevoel hebt dat je op korte termijn hulp nodig hebt met iets specifieks.
Dit kan bijvoorbeeld zijn voor kritiek op je werk, beoordeling van uw portfolio, hulp bij Awards of hulp bij specifieke apparatuur of technieken.

Kosten : €250 + btw (2 uur mentoring via Skype of Facetime)
Datum: In overleg

Let's get to work! Neem nu contact met me op!

Recente berichten

Engagement Shoot in Los Angeles Californie
Trouwen in Roemenie – Grand Hotel Italia Cluj-Napoca | Julia & Sebi
Trouwen in Italie – Relais Villa Giulia Fano | Laura Ponticorvo & Ryan Reiger
Trouwen in Belgie op Domein Wolvenbos Antwerpen | Raph & Ina
Check nu mijn beschikbaarheid!

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

Maak een afspraak en ontvang onze Brochure!