Terug naar het overzicht

Nieuw LCD Touch Screen Trouwalbum

De mooiste trouwfoto’s in jullie album!

Jullie mooiste foto’s van de beste Bruidsfotograaf van Nederland in een prachtig interactief album!
Uniek in Nederland is dit nieuwe trouwalbum. Zoals jullie wel weten maakt Eppel Fotografie ook hele gave slideshows en trouwfilms voor jullie.
Hoe gaaf is het dan dat jullie die bewegende beelden in jullie trouwalbum kunnen zien? Allereerst maak je een keuze uit de grote selectie foto’s die van ons hebt ontvangen en dan gaan we aan de slag om jullie album te ontwerpen.
Het design wordt dan in een mooie layout gegoten en die komt dan uiteindelijk op prachtig mooi professioneel papier in jullie trouwalbum. Maar zodra je het album opent begint jullie slideshow af te spelen en geniet je nog even van jullie mooiste momenten in Still E Motion Film gemonteerd op de muziek.

Nieuw LCD Touch Screen Trouwalbum bij Eppel Fotografie

Een enorm voordeel van een professioneel trouwalbum laten maken, is dat Eppel fotografie ook verstand van zaken heeft. Wij weten dan ook precies hoe ze met programma’s de materialen om moeten gaan om het album een professionele look te geven.
Niet alleen de vormgeving is professioneel, ook de kwaliteit van het drukwerk is super hoog! Alleen de beste en de mooiste trouwalbums voor onze bruidsparen!

Willen jullie meer weten? Neem dan gerust even contact met ons op!

Terug naar boven!

Recenteberichten

Trouwfotograaf Maastricht Cellebroederskapel – Preview Bregje & Peter
Trouwfotograaf Zuid-frankrijk – Rogier & Jose
Trouwfotograaf Soest Kasteel Groeneveld – Jeanine & David
Trouwfotograaf Buitenplaats Sparrendaal – Gwenny & Robert
Sta jij straks ook op deze blog? Ja! Klik.
Check nu mijn beschikbaarheid!

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

Maak een afspraak en ontvang onze Brochure!