Nieuw LCD Touch Screen Trouwalbum

De mooiste trouwfoto’s in jullie album!

Jullie mooiste foto’s van de beste Bruidsfotograaf van Nederland in een prachtig interactief album!
Uniek in Nederland is dit nieuwe trouwalbum. Zoals jullie wel weten maakt Eppel Fotografie ook hele gave slideshows en trouwfilms voor jullie.
Hoe gaaf is het dan dat jullie die bewegende beelden in jullie trouwalbum kunnen zien? Allereerst maak je een keuze uit de grote selectie foto’s die van ons hebt ontvangen en dan gaan we aan de slag om jullie album te ontwerpen.
Het design wordt dan in een mooie layout gegoten en die komt dan uiteindelijk op prachtig mooi professioneel papier in jullie trouwalbum. Maar zodra je het album opent begint jullie slideshow af te spelen en geniet je nog even van jullie mooiste momenten in Still E Motion Film gemonteerd op de muziek.

Een enorm voordeel van een professioneel trouwalbum laten maken, is dat Eppel fotografie ook verstand van zaken heeft. Wij weten dan ook precies hoe ze met programma’s de materialen om moeten gaan om het album een professionele look te geven.
Niet alleen de vormgeving is professioneel, ook de kwaliteit van het drukwerk is super hoog! Alleen de beste en de mooiste trouwalbums voor onze bruidsparen!

Willen jullie meer weten? Neem dan gerust even contact met ons op!

Wil jij ook de mooiste foto’s van jullie trouwdag?

Wanneer je je op je gemak voelt dan zie je dat meteen op de foto’s terug. Ik vind het zelf ook heel belangrijk dat we een goede connectie hebben. Die “klik” zeg maar is ontzettend belangrijk voor mij als trouwfotograaf. 
Jullie krijgen daardoor de mooiste en meest spontane foto’s waarin je je zelf helemaal herkent. 
Zonder poespas en volledig hoe jullie zelf zijn! Dat is wat een goede Trouwfotograaf doet voor jullie!

"Kies voor dé beste trouwfotograaf van nederland"

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. 

Voor 2021 zijn we reeds voor 80% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 of 2022 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

De Bruidsfotograaf Eppel “7 zekerheden”

– Één of Twee professionele bruidsfotografen op jullie bruiloft!
– Binnen 3 weken ontvangen jullie alle bewerkte foto’s!
– All Inclusive prijzen!
– Unieke service en trouwalbums!
– Meer dan 400 bruidsparen gefotografeerd!
– De beste reviews van bruidsparen!
– 100% garantie op jullie Trouwreportage en Trouwalbum!