Loveshoot in Milaan Italie

Rowena & Ralph | Townhouse Galleria Milano Italy

Dit prachtige paar mocht ik fotograferen in een stad die vaak over het hoofd gezien wordt wanneer je het over Italië hebt.
Vaak wordt als eerste Florence, Rome of elke willekeurige plek in Toscane. Dit keer laten we zien hoe mooi het is om te trouwen in Milaan.
De stad van de haute couture en niet te vergeten de prachtige Duomo en het Townhouse Hotel midden in de Galleria Vittorio Emanuelle II.

Het was een prachtige dag midden in het centrum van Milaan en Rowena & Ralph hebben zich ook van hun beste kant laten zien.
We hebben genoten en dank zij de planning van Leontine van Il Matrimonio Italiano werd het een succes.

Graag wil ik het Townhouse Galleria bedanken voor hun gastvrijheid en hun ultieme verzorging in de dagen dat we daar mochten verblijven.
Rietbergh Maatpakken verzorgde Ralph’s smoking en de jurk van Rowena is van Enzoani. Via Leontine kwamen we Anna Kalytyak op het spoor en zij verzorgde de make-up en haarstyling.
De bloemen waren afkomstig van Profumo di Fiori. We wensen Rowena & Ralph alle liefde van de wereld toe. Bekijk de slideshow hierboven en geniet van de kleine selectie met mijn favoriete foto’s hieronder. Enjoy the love!

Wil jij ook de mooiste foto’s van jullie trouwdag?

Wanneer je je op je gemak voelt dan zie je dat meteen op de foto’s terug. Ik vind het zelf ook heel belangrijk dat we een goede connectie hebben. Die “klik” zeg maar is ontzettend belangrijk voor mij als trouwfotograaf. 
Jullie krijgen daardoor de mooiste en meest spontane foto’s waarin je je zelf helemaal herkent. 
Zonder poespas en volledig hoe jullie zelf zijn! Dat is wat een goede Trouwfotograaf doet voor jullie!

"Kies voor dé beste trouwfotograaf van nederland"

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. 

Voor 2021 zijn we reeds voor 80% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 of 2022 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

De Bruidsfotograaf Eppel “7 zekerheden”

– Één of Twee professionele bruidsfotografen op jullie bruiloft!
– Binnen 3 weken ontvangen jullie alle bewerkte foto’s!
– All Inclusive prijzen!
– Unieke service en trouwalbums!
– Meer dan 400 bruidsparen gefotografeerd!
– De beste reviews van bruidsparen!
– 100% garantie op jullie Trouwreportage en Trouwalbum!