"I fell in love the way you fall asleep: slowly, and then all at once"

Wat kost een Trouwfotograaf?


Ja, wat kost een trouwfotograaf? Een hele belangrijke vraag wanneer jullie samen hebben besloten te gaan trouwen. Er zijn natuurlijk een paar zaken waar je op let bij het kiezen van een trouwfotograaf. Ik werk zelf altijd met All-In prijzen. Een totaalpakket waar gewoon alles in zit wat jullie nodig hebben. Dat zijn de uren fotografie, een trouwalbum, een mooie gallery met alle foto’s in hi-res en zelfs de reiskosten. Een totaalprijs dus zonder extra bijkomende kosten!

Wat krijgen jullie bij Eppel?

Jullie trouwdag, de dag waarop jullie de liefde vieren, de mooie liefde tussen jullie als partners. Er is veel aan vooraf gegaan om dee mooie connectie tot stand te laten komen. Jullie verhaal is uniek en daarom ben je bij Eppel Fotografie aan het goede adres. De mooie momenten en liefde kun je dan weer keer op keer herbeleven. Deze uniek en bijzondere momenten leggen we graag vast, de mooie momenten met de mensen die je liefhebt maar ook alle details die jullie dag nog specialer maakt. De traan, de lach! Niks ontsnapt aan ons oog. Ik maak tijdloze en unieke trouwreportages at is wat jullie krijgen!

Een hele dag fotografie met een prachtig album om keer op keer weer in die momenten te verdrinken. De liefde vastgelegd op de unieke Eppel manier en natuurlijk alles wat daar verder bij hoort!

Welk budget moet je reserveren?

Voor bijna elk budget kun je een goede fotograaf vinden. Je kunt er waarschijnlijk een gratis vinden als je bereid bent je foto’s op een nieuwe fotograaf te gokken. Zou ik dit aanbevelen? Waarschijnlijk niet – het is een gok en je trouwfoto’s zijn een van de weinige aankopen die een leven lang meegaan. Begrijp wat wij als Eppel Fotografie jullie te bieden hebben!

De kosten zijn absoluut cruciaal, en iedereen heeft een budget om zich aan te houden, maar ik garandeer je dat je bij  Eppel Fotografie zult vinden wat jullie zoeken. Zelfs als ze uiteindelijk iets boven je oorspronkelijke budget uitkomen, zullen jullie geen spijt hebben! Dat kan ik jullie garanderen.

Meestal raden we aan om minimaal 10% van je huwelijksbudget te reserveren voor fotografie, tot 15% wanneer je alles wilt wat we te bieden hebben kieskeurig bent met foto’s. Met een gemiddelde Nederlandse bruiloft die rond € 31.974 kost, komt dat neer op ongeveer €3000-€3500 voor een goede reportage. We nemen slechts een aantal reportages aan per jaar om onze hoge kwaliteit te kunnen garanderen.

Neem meteen contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en een voorstel dat bij jullie dag past.

Wat kan je van ons verwachten?

Alle genoemde trouwfotograaf prijzen zijn inclusief alle tijd die we in jullie unieke trouwdag steken. Vanaf de eerste kennismaking tot en met het afleveren van jullie exclusieve trouwalbum, alle aspecten verdienen dezelfde waardevolle aandacht van ons. Dat betekent dat we buiten alle uren op jullie mooiste trouwdag ook nog minimaal 30 uur gebruiken om het resultaat optimaal te krijgen. Het selecteren, bewerken en ontwerpen van jullie trouwalbum doen we allemaal vanuit ons kantoor in Nederweert. Dat betekent dat alles wat je nodig hebt om een optimaal resultaat te verkrijgen zelf verzorgen!

Een bruiloft fotograferen doe je niet zomaar. Het is een vorm van fotografie waar je heel veel aandacht aan moet besteden wil je het goed doen. We hebben daarom maar plek voor maximaal dertig bruiloften per jaar.
We gaan voor jullie net dát stapje verder dan andere fotografen! De mooiste dag van jullie leven verdient alle aandacht en dus ook oog voor elke details en verwachte en onverwachte momenten. Jullie krijgen zelfs jullie eigen portal waar alle afspraken staan, jullie gallery en natuurlijk de ontwerpen voor jullie exclusieve trouwalbum!