"I fell in love the way you fall asleep: slowly, and then all at once"

Wat kost een Trouwfotograaf?


Ja, wat kost een trouwfotograaf? Een hele belangrijke vraag wanneer jullie samen hebben besloten te gaan trouwen. Er zijn natuurlijk een paar zaken waar je op let bij het kiezen van een trouwfotograaf. Ik werk zelf altijd met All-In prijzen. Een totaalpakket waar gewoon alles in zit wat jullie nodig hebben. Dat zijn de uren fotografie, een trouwalbum, een mooie gallery met alle foto’s in hi-res en zelfs de reiskosten. Een totaalprijs dus zonder extra bijkomende kosten!

All-IN bruidsfotografie + luxe trouwalbum vanaf €1895,00


– Een zeer uitgebreid kennismakingsgesprek
– Award winning bruidsfotografie op jullie trouwdag
– Alle geselecteerde en bewerkte foto’s in hoge resolutie in een prachtige online gallery
– Een Next Day Preview met 15-20 foto’s
– Een eigen portal met alle informatie, gallery en designs voor jullie Trouwalbum en meer!
– Selectie foto’s in een persoonlijke online gallery die je samen met je familie en vrienden kunt delen
– Meer dan 200 hoge resolutie foto’s
– Een zeer luxe handgemaakt trouwalbum met opbergbox met 40 pagina’s
– Jullie bepalen de inhoud van jullie trouwalbum
– All Inclusive prijzen dus geen extra kosten of verrassingen!

De prijzen voor onze bruidsfotografie zijn all-inclusive prijzen. Er komen verder natuurlijk geen extra kosten bij, tenzij jullie het pakket willen upgraden of aanpassen. Alle prijzen zijn inclusief reiskosten, editing en BTW.

Wat kan je van ons verwachten?

Alle genoemde trouwfotograaf prijzen zijn inclusief alle tijd die we in jullie unieke trouwdag steken. Vanaf de eerste kennismaking tot en met het afleveren van jullie exclusieve trouwalbum, alle aspecten verdienen dezelfde waardevolle aandacht van ons. Dat betekent dat we buiten alle uren op jullie mooiste trouwdag ook nog minimaal 30 uur gebruiken om het resultaat optimaal te krijgen. Het selecteren, bewerken en ontwerpen van jullie trouwalbum doen we allemaal vanuit ons kantoor in Nederweert. Dat betekent dat alles wat je nodig hebt om een optimaal resultaat te verkrijgen zelf verzorgen!

Een bruiloft fotograferen doe je niet zomaar. Het is een vorm van fotografie waar je heel veel aandacht aan moet besteden wil je het goed doen. We hebben daarom maar plek voor maximaal dertig bruiloften per jaar.
We gaan voor jullie net dát stapje verder dan andere fotografen! De mooiste dag van jullie leven verdient alle aandacht en dus ook oog voor elke details en verwachte en onverwachte momenten. Jullie krijgen zelfs jullie eigen portal waar alle afspraken staan, jullie gallery en natuurlijk de ontwerpen voor jullie exclusieve trouwalbum!

Scroll Up