"I fell in love the way you fall asleep: slowly, and then all at once"

Wat kost een Trouwfotograaf?

Ja, wat kost een trouwfotograaf? Een hele belangrijke vraag wanneer jullie samen hebben besloten te gaan trouwen. Er zijn natuurlijk een paar zaken waar je op let bij het kiezen van een trouwfotograaf. Ik werk zelf altijd met All-In prijzen. Een totaalpakket waar gewoon alles in zit wat jullie nodig hebben. Dat zijn de uren fotografie, een trouwalbum, een mooie gallery met alle foto’s in hi-res en zelfs de reiskosten. Een totaalprijs dus zonder extra bijkomende kosten.

6 uur fotografie + luxe trouwalbum al vanaf €1895,00

– Een zeer uitgebreid kennismakingsgesprek met natuurlijk een stukje Limburgse vlaai
– 6 uur bruidsfotografie op jullie trouwdag
– Alle geselecteerde en bewerkte foto’s in hoge resolutie in een mooie online gallery
– Een Next Day Preview met 15-20 foto’s
– Een eigen portal met alle informatie, gallery en designs voor jullie Trouwalbum
– Selectie foto’s in een persoonlijke online gallery die je samen met je familie en vrienden kunt delen
– Een zeer luxe handgemaakt trouwalbum met opbergbox.

FOTO + Film op jullie trouwdag?

Ook dat kan natuurlijk! Bekijk onze uitgebreide portfolio met trouwfilms en alle informatie die je nodig hebt wanneer je graag een videograaf op je bruiloft wilt hebben. Er is al een combinatiepakket met Fotografie & Video vanaf €3695,00.

Wat kan je van ons verwachten?

Alle genoemde trouwfotograaf prijzen zijn inclusief alle tijd die we in jullie unieke trouwdag steken. Vanaf de eerste kennismaking tot en met het afleveren van jullie exclusieve trouwalbum, alle aspecten verdienen dezelfde waardevolle aandacht van ons. Dat betekent dat we buiten alle uren op jullie mooiste trouwdag ook nog minimaal 30 uur gebruiken om het resultaat optimaal te krijgen. Het selecteren, bewerken en ontwerpen van jullie trouwalbum doen we allemaal vanuit ons kantoor in Nederweert. Dat betekent dat alles wat je nodig hebt om een optimaal resultaat te verkrijgen zelf verzorgen!

Een bruiloft fotograferen doe je niet zomaar. Het is een vorm van fotografie waar je heel veel aandacht aan moet besteden wil je het goed doen. We hebben daarom maar plek voor maximaal dertig bruiloften per jaar.
We gaan voor jullie net dát stapje verder dan andere fotografen! De mooiste dag van jullie leven verdient alle aandacht en dus ook oog voor elke details en verwachte en onverwachte momenten. Jullie krijgen zelfs jullie eigen portal waar alle afspraken staan, jullie gallery en natuurlijk de ontwerpen voor jullie exclusieve trouwalbum!

Scroll Up