Record aantal Masters Of Dutch Wedding Photography Awards

gewonnen door Eppel Fotografie!

Holy Smokes! Wat was dit een fantastisch nieuws! Onderweg naar onze kraamvisite afspraak begon het plots berichtjes te regenen via facebook, whatsapp en twitter. We hebben maar liefst 8 Masters of Dutch Wedding Photography Awards binnen gesleept met Eppel Fotografie! Niet alleen ver boven verwachting maar ook voor het eerst een record bij deze fantastische wedstrijd.

De Masters zijn bedoeld om het niveau van bruidsfotografie in Nederland omhoog te halen. En ik moet zeggen dat dat aardig lukt! Vooral mijn toffe collega’s zorgen voor top niveau in de bruidsfotografie in Nederland. Dat bewijst deze ronde maar weer. Maar wat een eer om er dan acht bij jouw konto bij te mogen schrijven! Een heerlijk gevoel.

Hieronder, ik moest het zelf twee keer lezen, een gallery met alle awards voor de editie “herfst”. Ik bedankt graag mijn lieve bruidsparen want zonder hen was het niet mogelijk om dit te doen. Bedankt: Bart & Evi, Jelmer & Aline, Ruben & Stefanie, Irwin & Ruby, Michiel & Ilse, Wouter & Mieke, Pascal & Milou!

Eppel_Fotografie_Blog_6306 Eppel_Fotografie_Blog_6307 Eppel_Fotografie_Blog_6308 Eppel_Fotografie_Blog_6309 Eppel_Fotografie_Blog_6310 Eppel_Fotografie_Blog_6311 Eppel_Fotografie_Blog_6312 Eppel_Fotografie_Blog_6313

Wil jij ook de mooiste foto’s van jullie trouwdag?

Wanneer je je op je gemak voelt dan zie je dat meteen op de foto’s terug. Ik vind het zelf ook heel belangrijk dat we een goede connectie hebben. Die “klik” zeg maar is ontzettend belangrijk voor mij als trouwfotograaf. 
Jullie krijgen daardoor de mooiste en meest spontane foto’s waarin je je zelf helemaal herkent. 
Zonder poespas en volledig hoe jullie zelf zijn! Dat is wat een goede Trouwfotograaf doet voor jullie!

"Kies voor dé beste trouwfotograaf van nederland"

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. 

Voor 2021 zijn we reeds voor 80% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 of 2022 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

De Bruidsfotograaf Eppel “7 zekerheden”

– Één of Twee professionele bruidsfotografen op jullie bruiloft!
– Binnen 3 weken ontvangen jullie alle bewerkte foto’s!
– All Inclusive prijzen!
– Unieke service en trouwalbums!
– Meer dan 400 bruidsparen gefotografeerd!
– De beste reviews van bruidsparen!
– 100% garantie op jullie Trouwreportage en Trouwalbum!