Terug naar het overzicht

Record aantal Masters Of Dutch Wedding Photography Awards

gewonnen door Eppel Fotografie!

Holy Smokes! Wat was dit een fantastisch nieuws! Onderweg naar onze kraamvisite afspraak begon het plots berichtjes te regenen via facebook, whatsapp en twitter. We hebben maar liefst 8 Masters of Dutch Wedding Photography Awards binnen gesleept met Eppel Fotografie! Niet alleen ver boven verwachting maar ook voor het eerst een record bij deze fantastische wedstrijd.

De Masters zijn bedoeld om het niveau van bruidsfotografie in Nederland omhoog te halen. En ik moet zeggen dat dat aardig lukt! Vooral mijn toffe collega’s zorgen voor top niveau in de bruidsfotografie in Nederland. Dat bewijst deze ronde maar weer. Maar wat een eer om er dan acht bij jouw konto bij te mogen schrijven! Een heerlijk gevoel.

Hieronder, ik moest het zelf twee keer lezen, een gallery met alle awards voor de editie “herfst”. Ik bedankt graag mijn lieve bruidsparen want zonder hen was het niet mogelijk om dit te doen. Bedankt: Bart & Evi, Jelmer & Aline, Ruben & Stefanie, Irwin & Ruby, Michiel & Ilse, Wouter & Mieke, Pascal & Milou!

Eppel_Fotografie_Blog_6306 Eppel_Fotografie_Blog_6307 Eppel_Fotografie_Blog_6308 Eppel_Fotografie_Blog_6309 Eppel_Fotografie_Blog_6310 Eppel_Fotografie_Blog_6311 Eppel_Fotografie_Blog_6312 Eppel_Fotografie_Blog_6313

Terug naar boven!

Recenteberichten

Trouwfotograaf Maastricht Cellebroederskapel – Preview Bregje & Peter
Trouwfotograaf Zuid-frankrijk – Rogier & Jose
Trouwfotograaf Soest Kasteel Groeneveld – Jeanine & David
Trouwfotograaf Buitenplaats Sparrendaal – Gwenny & Robert
Sta jij straks ook op deze blog? Ja! Klik.
Check nu mijn beschikbaarheid!

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

Maak een afspraak en ontvang onze Brochure!