Terug naar het overzicht

Shoot voor Lekker & Goed

Styled shoot voor Lekker & Goed

Goede Doelen Bol & Letter

Wat was dit spannend! Een shoot voor een fantastisch initiatief! Met alleen maar professionele modellen. Dit had ik nog nooit gedaan!
Lekker en Goed heeft als missie kwalitatief hoogwaardige producten te leveren waarbij de ontvanger zowel qua levering als gebruiksgemak volledig wordt ontzorgd. Met onze producten verwen je niet alleen jezelf of een relatie, maar geef je ook aan een ander.

De producten van Lekker en Goed lenen zich uitermate goed als kerst- en relatiegeschenk voor medewerkers als blijk van waardering, voor relaties als dank voor het vertrouwen en de samenwerking en voor een goed doel dat volgens jou en jouw relaties steun verdient. De ambachtelijke oliebollen worden samen met een bus van Gilse poedersuiker, servetten en een presentatieschaal geleverd in een mooie doos van Lekker en Goed.

We hebben een perfecte mix kunnen creëren van fashion, product, stijl en feestelijk.
Wat zijn we ontzettend trots dat wij de fotografie mochten verzorgen voor Lekker & Goed!
Neem zelf een kijkje en bestel jouw relatiepakket en kies zelf de goede doelen waar een deel van de opbrengst heen gaat!

Hieronder een kleine selectie van de foto’s die we mochten maken en natuurlijk als laatste een teamfoto!

eppel_fotografie_blog_7699 eppel_fotografie_blog_7700 eppel_fotografie_blog_7701 eppel_fotografie_blog_7702 eppel_fotografie_blog_7703 eppel_fotografie_blog_7704 eppel_fotografie_blog_7705 eppel_fotografie_blog_7706 eppel_fotografie_blog_7707 eppel_fotografie_blog_7708 eppel_fotografie_blog_7709eppel_fotografie_blog_7713eppel_fotografie_blog_7710 eppel_fotografie_blog_7711

Dit is ons Goede Doelen Team 2016!

Graag wil ik Nailia, Valeria, Danique, Kim, Stephan, Tessa, Djamila, Jade & Larisa!

eppel_fotografie_blog_7712

Terug naar boven!

Recenteberichten

Engagement Shoot in Los Angeles Californie
Trouwen in Roemenie – Grand Hotel Italia Cluj-Napoca | Julia & Sebi
Trouwen in Italie – Relais Villa Giulia Fano | Laura Ponticorvo & Ryan Reiger
Trouwen in Belgie op Domein Wolvenbos Antwerpen | Raph & Ina
Sta jij straks ook op deze blog? Ja! Klik.
Check nu mijn beschikbaarheid!

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

Maak een afspraak en ontvang onze Brochure!