"Some love stories aren't epic novels. Some are short stories, but that doesn't make them any less filled with love"

5 TIPS VOOR DE MOOISTE FOTO’S VAN JULLIE BRUILOFT!

Wanneer jullie willen gaan Trouwen in Spanje dan is er heel veel mogelijk! Het spreekt voor zich dat je dan ook de mooiste foto’s van jullie bruiloft in Spanje wilt. Ik ben ontzettend ervaren als trouwfotograaf met meer dan 400 bruiloften over de hele wereld, en dus ook in Spanje. Graag deel ik met jullie mijn 5 tips voor een geslaagde reportage in Spanje!

1. TROUWEN IN Spanje, HAAL HET MEESTE UIT JULLIE DAG!

Jullie kiezen bewust om te gaan trouwen in Spanje. De sfeer, de wijn, de heerlijke gerechte en natuurlijk het prachtige licht. En niet te vergeten wil je dan dat ook alles prachtig wordt gefotografeerd! Het kan in Spanje erg warm worden dus probeer daar rekening meer te houden. Net zoals jullie een professional nemen voor de mooiste foto’s, kan jullie van harte aanraden om een professional in de armen te nemen om jullie dag te plannen. Deze weddingplanner of professioneel ceremoniemeester kan er voor zorgen dat alles perfect wordt geregeld en ook de tijdsplanning in orde maken.
Zo zorgen we samen dat jullie de meest optimale setting hebben voor de mooiste foto’s!

Trouwfotograaf Spanje | Wanneer je gaat trouwen in Spanje | Eppel Fotografie

2. KIES EEN NEDERLANDSE TROUWFOTOGRAAF VOOR JULLIE BRUILOFT IN Spanje

Je ziet het al helemaal voor je! Jullie gaan trouwen in Spanje en jullie hebben alles geregeld en met zorg uitgekozen. Kies voor een trouwfotograaf uit Nederland zodat je zeker weet dat er geen taalbarrière ontstaat. Ook werken Spaanse fotografen heel anders en vaak veel chaotischer en hebben vaak een aanbod van ouderwetse albums. Het contact met een Nederlandse fotograaf gaat veel makkelijker het is heel eenvoudig om na de bruiloft nog af te spreken om alles door te nemen voor jullie album etc. Dus wanneer je gaat trouwen in Spanje kies dan voor Eppel Fotografie!

3. KIES EEN FOTOGRAAF MET ERVARING MET BRUILOFTEN IN Spanje

Trouwen in Spanje is anders dan een Nederlandse bruiloft. Er gelden andere regels en ook logistiek kan het vaak een uitdaging zijn. Hoe fijn is het dan als jullie trouwfotograaf hier allemaal rekening mee kan houden. Wellicht ten overvloede maar dit vergt enorm veel ervaring. Van Barcelona tot aan Ibiza en Mallorca. Voor Eppel Fotografie is geen streek in Spanje onbekend! Doe daar jullie voordeel mee!

Trouwfotograaf Spanje | Wanneer je gaat trouwen in Spanje | Eppel Fotografie

4. GENIET OPTIMAAL VAN JULLIE MOOISTE DAGEN IN Spanje

Jullie gaan niet voor niets trouwen in Spanje. Dit land biedt alles om optimaal te genieten van jullie bruiloft. Het lekkere eten, de zon, het zwembad en natuurlijk de heerlijke wijn. Waneer je van te voren alles goed geregeld hebt dan is het makkelijker om alles los te laten! Wanneer je kiest voor Eppel Fotografie komen we eventueel met TWEE fotografen en omdat ik precies weet hoe we optimaal kunnen reizen hebben we alle apparatuur bij ons en kunnen jullie relaxen. Zelfs een Drone behoort tot de mogelijkheden. Spanje is vaak makkelijker met regeltjes dan Nederland. We gedragen ons als jullie gast waardoor we minder opvallen en daardoor een fantastisch contact hebben met jullie gasten. 
Geniet dus van jullie mooiste dag!

5. KIES VOOR EEN GAVE AFTER THE WEDDING SHOOT

Stel je voor dat je gaat trouwen in Spanje! Jullie trouwen op een prachtige Italiaans landgoed en het is beter om dat wat later op de middag te doen in verband met de warmte of felle zon. En nog vele belangrijker is dat je op jullie trouwdag niet uren weg zijn om de allermooiste foto’s te maken. Kies er dan voor om de dag na jullie een gave After Wedding Shoot te doen! Niks houd ons tegen en je kunt zelfs een frisse duik in het zwembad of de zee duiken voor de gaafste foto’s! Dit zorgt voor bijzondere foto’s en een nog mooiere herinnering aan jullie fantastische bruiloft in Spanje!

Ook leuk is een gave loveshoot in Spanje en dan op Fuerteventura of lekker op Ibiza zoals ik ook voor Cindy Koeman & Michael Pilarczyck heb mogen doen! Bekijk deze gave shoots hier!

Michael Pilarczyk & Cindy Koeman op Ibiza
Floor & Rob op Fuerteventura

michael pilarczyck cindy koeman op ibiza loveshoot covershoot

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. Voor 2021 zijn we reeds voor 80% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 en 2022 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!