Terug naar het overzicht

Trouwen in Toscane op Castello di Meleto

Jillian & Aaron

Dit was een super bruiloft. Met een hoofdletter “S” moet ik zeggen. Dit stel uit Houston Texas vroeg aan mijn of dat ik zin en tijd had om hun bruiloft te fotograferen in het prachtige Toscane. Natuurlijk wilde ik dat! Alles was tot in de puntjes geregeld door de fantastische Leontine van Il Matrimonio Italiano. Dit bruidspaar had energie voor vier en hun gasten waren stuk voor stuk magische te noemen. Wat een gaaf beroep heb ik toch als bruidsfotograaf! Hieronder een best lang blogje… Ik kon namelijk niet zo goed kiezen moet ik zeggen. Ach anyway enjoy the love!

Fotografie: Ralf Czogallik & Melissa Ouwehand

reacties

reacties

Terug naar boven!

Recenteberichten

Bruidsfotografie Het Wapen van Zoetermeer | Koen & Renate
Zac & Shadi | The Wedding Slideshow
Eppel Presents | The Best of 2017
Masha & Jordi | Wedding Slideshow
Sta jij straks ook op deze blog? Ja! Klik.
Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt.
Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn.
Neem dan contact op via onderstaande button!

Datum reserveren
Webdesign: Studio Citroen Met behulp van Jensd.nl // Copyright © 2017