Trouwfotograaf Italië 
Castello di Montegridolfo
Daniele & Monica

Een tijdje geleden kreeg via de fantastische Weddingplanner Leontine van Il Matrimonio Italiano een email of ik zin en tijd had om een super gaaf koppel vast te leggen op één van mijn favoriete locaties in Italië. Als trouwfotograaf zeg je dan gewoon geen nee dat snap je zelf ook wel toch? Het werd wel spannend toen ze mij vertelde dat dit koppel Italiaans is maar inmiddels in Australië woonachtig is. Dat betekende dus dat er vooral Italiaans gesproken zou worden en een beetje Engels. Maar ook daar draaide we onze hand niet voor om toch? 

Trouwen in Italië is echt een droom. De sprookjesachtige omgeving, het prachtige landschap en natuurlijk het heerlijke eten en drinken. Het is echt een feest! Wat vooral leuk is dat je echt een trouwweekend hebt en Leontine maakt al je dromen waar! Van dragqueens tot en met fantastische danseressen en top dj’s!

We begonnen het trouwweekend met en heerlijke pool party op de locatie! Super vette beats schalden door de speakers en de zangers maakten er een echt feestje van. Relaxen of gewoon lekker spetteren. Drankje er bij en gaan met die banaan. Dag één was alvast een feestje dat kan ik wel al zeggen. Dat je hier bij mag zijn als Trouwfotograaf in Italië!

De trouwdag zelf was tot in de puntjes gepland door Leontine. Dat is ook wel nodig wanneer je gaat trouwen in Italië want vaak spreek je de taal niet goed en alles moet gewoon geregeld en gepland worden. De bruid ging al de make-up in terwijl de bruidegom nog even een duik nam voor hij ging douchen en zijn pak aantrok. Samen met familie is trouwen toch het mooiste. Op het binnenplein van het Castello stond de ceremonie opstelling in volle glorie! 

De Italiaanse en Australische vlag hingen naast elkaar en daar werd het luidkeels “Si” tegen elkaar uitgesproken. Na een korte fotoshoot begon het diner en de feestavond. En wat voor een feest! Gelukkig hebben we de foto’s nog zou ik zeggen. Hieronder een mooie regsitratie van dit prachtige trouwweekend in Italië. Trouwen in Italië doe je zo! Geniet van de foto’s.

Weddingplanner: Leontine Lauffer
Locatie: Castello di Montegridolfo

Wil jij ook de mooiste foto’s van jullie trouwdag?

Wanneer je je op je gemak voelt dan zie je dat meteen op de foto’s terug. Ik vind het zelf ook heel belangrijk dat we een goede connectie hebben. Die “klik” zeg maar is ontzettend belangrijk voor mij als trouwfotograaf. 
Jullie krijgen daardoor de mooiste en meest spontane foto’s waarin je je zelf helemaal herkent. 
Zonder poespas en volledig hoe jullie zelf zijn! Dat is wat een goede Trouwfotograaf doet voor jullie!

"Kies voor dé beste trouwfotograaf van nederland"

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. 

Voor 2021 zijn we reeds voor 80% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 of 2022 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

De Bruidsfotograaf Eppel “7 zekerheden”

– Één of Twee professionele bruidsfotografen op jullie bruiloft!
– Binnen 3 weken ontvangen jullie alle bewerkte foto’s!
– All Inclusive prijzen!
– Unieke service en trouwalbums!
– Meer dan 400 bruidsparen gefotografeerd!
– De beste reviews van bruidsparen!
– 100% garantie op jullie Trouwreportage en Trouwalbum!