Terug naar het overzicht

Trouwfotograaf Maastricht – Preview Bregje & Peter

Trouwfotograaf in Maastricht in de Cellebroederskapel

Het was ontzettend spannend moet ik zeggen! Door een nieuwe uitbraak van Corona werd er op maandag een persconferentie gehouden en het aantal gasten dat bij een bruiloft aanwezig mocht drastisch teruggebracht. Maar ik moet zeggen dat dit bruidspaar zich volledig heeft gefocust op de liefde en wat allemaal wél nog kon! Het was natuurlijk precies zoals een echte volledige bruiloft met zenuwen, een first look, mooie trouwauto, de kids in toffe kleding en alles wat je verder als trouwfotograaf maar kon wensen. Geheel in de lijn der verwachting begon het ook nog eens met regenen en het kwam met bakken uit de lucht vallen. Maar dan ken je deze trouwfotograaf nog niet! Desondanks is het gelukt om buiten foto’s te maken op bijna alle favoriete plekken. 

De ceremonie was echt heel persoonlijk en super lief door alle sprekers en natuurlijk gebeurde er ook een kerkelijke inzegening en het proostmoment met heerlijke prosecco werd ook niet vergeten. Dat is pas tussen de regels doorlezen zou ik zeggen. Chapeau!

Natuurlijk was de dag korter maar ook dit bruidspaar koos voor een deel twee feest wanneer de Corona storm is gaan liggen. Een perfect idee zou ik zeggen! Ik heb alvast een kleine trouwfotografie preview gemaakt voor jullie! Enjoy the love!

Wil je mij ook als trouwfotograaf op jullie bruiloft in de Cellebroederskapel in Maastricht? Neem dan gerust contact met mij op!

Willen jullie ook zo’n mooie bruiloft als deze? Neem dan snel contact met ons op!

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. Voor 2021 zijn we reeds voor 60% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

Terug naar boven!

Recenteberichten

Trouwfotograaf Maastricht Cellebroederskapel – Preview Bregje & Peter
Trouwfotograaf Zuid-frankrijk – Rogier & Jose
Trouwfotograaf Soest Kasteel Groeneveld – Jeanine & David
Trouwfotograaf Buitenplaats Sparrendaal – Gwenny & Robert
Sta jij straks ook op deze blog? Ja! Klik.
Check nu mijn beschikbaarheid!

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

Maak een afspraak en ontvang onze Brochure!