Terug naar het overzicht

Trouwfotograaf Soest Kasteel Groeneveld – Jeanine & David

Trouwen op kasteel groeneveld in soest

Zeven jaar gelden mocht ik de zus van Jeanine en haar man vastleggen tijden hun bruiloft. Nu was ik de Trouwfotograaf van Jeanine & David. En wat was het weer speciaal! Ik wist de route nog naar het ouderlijk huis van de bruid maar de rest was allemaal anders. Natuurlijk zitten we midden in een bijzondere tijd en trouwen tijdens Corona is ook best wel een dingetje. Gelukkig hadden Jeanine & David ook alles tot in de puntjes voorbereid. 

Wat wel één van de meest speciale momenten was voor mij als Trouwfotograaf was het aankomst van de bruidegom. Hij had namelijk een fantastische colonne geregeld met allemaal dienstmakkers van de Luchtmobiele Brigade. De Rode baretten worden ze ook wel genoemd. Het was een fantastisch schouwspel how het team de omgeving beveiligde zodat David in alle rust zijn mooie bruid kon ophalen. Een fantastisch gezicht!

We vertrokken daarna voor de fotoshoot en ook dat was een daverend succes! Het is gewoon super gaaf om als trouwfotograaf je creativiteit de loop te kunnen laten gaan. Weer terug naar Soest om daar Corona-Proof te lunchen om alvorens weer onderweg te gaan naar het mooie Kasteel Groeneveld.

Eem prachtige buitenceremonie wachtte op ons! David had zich intussen omgekleed in zijn uniform om officieel met zijn Jeanine in het huwelijk te treden. De bruidsjonkers, ringendrager en natuurlijk de gasten konden zien hoe dit prachtige koppel elkaar het ja-woord gaf. Na afloop werd er door de Luchtmobiele Brigade nog een Sabelwacht gedaan en was er een gezellige borrel met prosecco en taart. Daarna vertrokken ze naar de kerk om daar de zegen te verkrijgen en zat mijn tijd erop. Ik heb als trouwfotograaf ontzettend genoten van de gasten, de ceremonie en natuurlijk het prachtige bruidspaar!

Willen jullie ook zo’n mooie bruiloft als deze? Neem dan snel contact met ons op!

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. Voor 2021 zijn we reeds voor 60% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

Terug naar boven!

Recenteberichten

Trouwfotograaf Maastricht Cellebroederskapel – Preview Bregje & Peter
Trouwfotograaf Zuid-frankrijk – Rogier & Jose
Trouwfotograaf Soest Kasteel Groeneveld – Jeanine & David
Trouwfotograaf Buitenplaats Sparrendaal – Gwenny & Robert
Sta jij straks ook op deze blog? Ja! Klik.
Check nu mijn beschikbaarheid!

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

Maak een afspraak en ontvang onze Brochure!