Trouwen op kasteel groeneveld in soest

JEANINE & DAVID

Zeven jaar gelden mocht ik de zus van Jeanine en haar man vastleggen tijden hun bruiloft. Nu was ik de Trouwfotograaf van Jeanine & David. En wat was het weer speciaal! Ik wist de route nog naar het ouderlijk huis van de bruid maar de rest was allemaal anders. Natuurlijk zitten we midden in een bijzondere tijd en trouwen tijdens Corona is ook best wel een dingetje. Gelukkig hadden Jeanine & David ook alles tot in de puntjes voorbereid. 

Wat wel één van de meest speciale momenten was voor mij als Trouwfotograaf was het aankomst van de bruidegom. Hij had namelijk een fantastische colonne geregeld met allemaal dienstmakkers van de Luchtmobiele Brigade. De Rode baretten worden ze ook wel genoemd. Het was een fantastisch schouwspel how het team de omgeving beveiligde zodat David in alle rust zijn mooie bruid kon ophalen. Een fantastisch gezicht!

We vertrokken daarna voor de fotoshoot en ook dat was een daverend succes! Het is gewoon super gaaf om als trouwfotograaf je creativiteit de loop te kunnen laten gaan. Weer terug naar Soest om daar Corona-Proof te lunchen om alvorens weer onderweg te gaan naar het mooie Kasteel Groeneveld.

Een prachtige buitenceremonie wachtte op ons! David had zich intussen omgekleed in zijn uniform om officieel met zijn Jeanine in het huwelijk te treden. De bruidsjonkers, ringen-drager en natuurlijk de gasten konden zien hoe dit prachtige koppel elkaar het ja-woord gaf. Na afloop werd er door de Luchtmobiele Brigade nog een Sabelwacht gedaan en was er een gezellige borrel met prosecco en taart. Daarna vertrokken ze naar de kerk om daar de zegen te verkrijgen en zat mijn tijd erop. Ik heb als trouwfotograaf ontzettend genoten van de gasten, de ceremonie en natuurlijk het prachtige bruidspaar!

Willen jullie ook zo’n mooie bruiloft als deze? Neem dan snel contact met ons op!

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. Voor 2021 zijn we reeds voor 60% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

Wil jij ook de mooiste foto’s van jullie trouwdag?

Wanneer je je op je gemak voelt dan zie je dat meteen op de foto’s terug. Ik vind het zelf ook heel belangrijk dat we een goede connectie hebben. Die “klik” zeg maar is ontzettend belangrijk voor mij als trouwfotograaf. 
Jullie krijgen daardoor de mooiste en meest spontane foto’s waarin je je zelf helemaal herkent. 
Zonder poespas en volledig hoe jullie zelf zijn! Dat is wat een goede Trouwfotograaf doet voor jullie!

"Kies voor dé beste trouwfotograaf van nederland"

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. 

Voor 2021 zijn we reeds voor 80% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 of 2022 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

De Bruidsfotograaf Eppel “7 zekerheden”

– Één of Twee professionele bruidsfotografen op jullie bruiloft!
– Binnen 3 weken ontvangen jullie alle bewerkte foto’s!
– All Inclusive prijzen!
– Unieke service en trouwalbums!
– Meer dan 400 bruidsparen gefotografeerd!
– De beste reviews van bruidsparen!
– 100% garantie op jullie Trouwreportage en Trouwalbum!