Terug naar het overzicht

Trouwfotograaf zuid-frankrijk – Rogier & Jose

Trouwen op Chateau Camp del Saltre in Prayssac

Waarom ga je trouwen in Frankrijk? Waarom niet vraag ik je dan! Als trouwfotograaf kan ik het van harte aanraden. Niet alleen omdat je dan niet voor je huwelijk alle vage vrienden en niet zo populaire kennissen hoeft uit te nodigen maar vooral omdat het nog gezelliger wordt. Gewoon iedereen die aanwezig is is daggast en is bij jullie mooiste trouwweekend. Er is gewoon niks beters om lekker samen te ontbijten, lunchen en zelfs dineren! Ook is de kans op goed weer veel groter dan hier in Nederland. En vaak is trouwen in Zuid-Frankrijk net zo goedkoop als in Nederland. Dus waarom niet inderdaad?

Rogier & José kozen ook voor dit avontuur op deze prachtige plek! En wat was het een feest. Zeker in deze gekke tijd was het voor mij als trouwfotograaf nog toffer om nieuwe mensen te ontmoeten, gave fotoshoot plekken te ontdekken en noem maar op. 

Ook de gezelligheid van het Team van “Lot of Happiness” was echt goud! Het is een fantastische club mensen die met passie voor hun vak het iedereen naar de zin maken. Ook voor mij als drukke trouwfotograaf stond ze klaar! Echt fantastisch! 

Ik kan niet anders zeggen dat dit een heerlijke “Destination Wedding” was en ik kan het iedereen van harte aanraden! 
Hieronder een mooie selectie van dit trouwweekend! Enjoy the love!

 

Willen jullie ook zo’n mooie bruiloft als deze? Neem dan snel contact met ons op!

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. Voor 2021 zijn we reeds voor 60% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

Terug naar boven!

Recenteberichten

Trouwfotograaf Maastricht Cellebroederskapel – Preview Bregje & Peter
Trouwfotograaf Zuid-frankrijk – Rogier & Jose
Trouwfotograaf Soest Kasteel Groeneveld – Jeanine & David
Trouwfotograaf Buitenplaats Sparrendaal – Gwenny & Robert
Sta jij straks ook op deze blog? Ja! Klik.
Check nu mijn beschikbaarheid!

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

Maak een afspraak en ontvang onze Brochure!