Informatie over Eppel Fotografie

Where the Magic Happens!

Foto’s zijn magisch. Het klopt! Door hun aard leven ze al in de toekomst en doen ze het speciale werk om je bruiloft voor altijd te beschermen en te behouden. Wanneer je naar je foto’s kijkt, zal elk gevoel er nog steeds zijn.
Ze zullen zijn hoe je jullie huwelijk herinnert en hoe de toekomstige generaties het zullen begrijpen.
Een kleine tijdcapsule waarmee u wanneer u maar wilt terug kunt reizen naar uw bruiloft. Helemaal magisch!

Wat is je stijl?

Onze stijl wordt meestal omschreven als ‘creatieve documentaire’.
We hebben achtergronden voor fotojournalistiek, wat betekent dat we uw dag fotograferen zoals deze zich op natuurlijke wijze ontvouwt zonder tussenkomst van ons. We steken echter ook veel energie en tijd in uw ‘creatieve portretten’, dat zijn de foto’s van u beiden. We zoeken naar interessant licht, hoeken en achtergronden, en gebruiken vaak ongebruikelijke, experimentele technieken om uw huwelijksportretten om te toveren tot kunstwerken.

We zouden willen dat we je konden ontmoeten, maar we wonen niet in de buurt. Kan dat?

De meerderheid van onze koppels neemt ons in dienst zonder een persoonlijke ontmoeting. We zijn erg snel en zeer grondig met e-mails en telefoontjes en kunnen op die manier de meeste vragen beantwoorden. We plannen echter graag een Zoom-videovergadering in. Veel van onze klanten buiten de stad hebben dit gedaan en we vinden het geweldig! We hebben onlangs geskyped met een stel dat in Singapore woont . Ze waren net wakker en herstelden van het feesten de avond ervoor, en ik maakte me klaar om naar bed te gaan. Er is altijd wel een oplossing die werkt voor ons beiden.

Wat als we in het buitenland trouwen?

We boeken onze eigen vliegtickets, hotel en vervoer, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken. Lekker gemakkelijk!

Reis je ook voor verlovingssessies?

We komen graag naar jullie stad of ontmoeten je op een fantastische bestemming naar keuze. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Fotografeer je details en familiefoto’s?

Ja! Een collectie trouwfoto’s zou niet compleet zijn zonder goede details en familiefoto’s, en we nemen alle foto’s die je van een trouwfotograaf mag verwachten. Maar ons doel is om ook aan die verwachtingen te voldoen en je foto’s te geven die je je nooit had kunnen voorstellen.

Kun je ons helpen wanneer we gaan fotograferen?

We zijn erg rustige, zachte mensen die de neiging hebben om op te gaan in de scène in plaats van aandacht te geven aan onszelf en onze camera’s. Dat, in combinatie met onze documentaire stijl, zullen jullie allebei binnen het eerste half uur na je voorbereidingsperiode aan ons gewend zijn. De meeste koppels vertellen ons dat het voelde alsof we slechts een van de bendes waren en met iedereen rondhingen. De enige keer dat je echt op de hoogte bent van de camera’s, is tijdens de familiegroepsfoto en de creatieve portretten, en gedurende deze tijd zullen we je door alles leiden. Je kunt gewoon jezelf zijn en wij zorgen voor de rest.

Wat doe je als we een buitenlocatie hebben en het regent op onze trouwdag?

De meeste locaties bieden u een regenplan met een back-up binnenlocatie. We passen ons gemakkelijk aan elke situatie aan. Onze favoriete trouwfoto’s hebben veel meer te maken met je persoonlijkheden en je chemie als koppel, dan met wat voor achtergrond je staat. Als je gelukkig en verliefd bent, zal dat op je foto’s te zien zijn. Maar als je benieuwd bent hoe we omgaan met regenachtige huwelijksdagen, bekijk dan onze uitgebreide portfolio. We zien regen als een leuke, avontuurlijke wending die meestal voor lachen en spontaniteit zorgt.

Zal ik je een shotlist geven?

Wanneer je contact met ons opneemt over het fotograferen van uw bruiloft, sturen we jullie een volledige galerij van een echte bruiloft om doorheen te kijken. Je zult zien dat we zeer grondig zijn met onze dekking, inclusief foto’s van je jurk, sieraden, schoenen, bloemen, eten en receptie-inrichting. Het is niet nodig om ons een shotlist te geven. De enige lijst die we zullen vragen, is uw lijst met familiegroepsfoto’s.

Wanneer krijgen we onze foto’s?

Omdat we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat al uw bewerkte foto’s er jarenlang goed uitzien, duurt de voltooiing ongeveer 3-5 weken. Op dat moment wordt uw online galerij beschikbaar gemaakt voor u en al uw vrienden en familie om te zien.

Hoe kunnen we je boeken?

Gebruik het contactformulier bovenaan de pagina om ons te bereiken met vragen over prijzen, producten en beschikbaarheid.
Zodra we het over jullie bruiloft hebben gehad, sturen we je een met een wachtwoord beveiligde site waar u uw contract kunt ondertekenen en de aanbetaling kunt doen. Alles kan online worden gedaan! Super makkelijk!
Het duurt een paar minuten en daarna kun je erop rekenen dat wij er zijn met onze camera’s voor de meest verwachte dag van je leven.