videograaf op jullie bruiloft

Hét adres voor een unieke storytelling trouwfilm

Eens ontmoette je de liefde van je leven, de persoon met wie je besloot te trouwen. Maar op je trouwdag zal niet iedereen die met je viert jouw verhaal kennen. Hoe jullie elkaar hebben ontmoet en hoe je op deze speciale dag bent aangekomen. Een supermooie, elegante manier om jullie verhaal te delen met de mensen die het meest voor jou betekenen, is met een prachtige Wedding Film van jullie bruiloft.Eppel Fotografie fotografeert niet alleen jullie mooiste herinneringen verzorgt ook jullie mooiste Wedding Films!
We zoeken de juiste muziek uit en pakken de mooiste beelden bij elkaar om jullie herinneringen nog mooier weer te geven.
Een unieke Wedding Clip die jullie voor altijd kunnen bekijken. Even tijdens je lunchpauze of gewoon samen gezellig thuis met een lekker glas wijn.
Elke Wedding Film is uniek en bevat alle mooie momenten van jullie trouwbeleving!
Vakkundig vastgelegd door Jorrit, onze vaste partner voor unieke Wedding Films door Eppel!

"De juiste muziek, de mooiste beelden en de absolute aanvulling op jullie trouwfoto's, dat is film!"

Philip & Cathelijn trouwfilm

Een prachtige Wedding Film met een perfecte audio mix met muziek en pakkende effecten gemonteerd door Jorrit!

Oscar & Marloes trouwfilm

Een prachtige registratie met droneshots en de mooiste momenten gemonteerd door Jorrit!

Hoe gaat dit in zijn werk?

We komen met één klein team naar jullie bruiloft toe en fotograferen en tegelijkertijd nemen we bewegend beeld en geluid op.
Het mooie van dit concept is dat jullie een prachtige registratie krijgen in de hoge kwaliteit, de kleuren en contrast wat jullie reeds hebben gezien van Eppel Fotografie. We maken gebruik van de nieuwst technieken in Fotografie en Film maar ook vliegen we wanneer dit mogelijk is met een drone voor meest spectaculaire luchtshots! In onze studio brengen we alles samen tot één geheel! In plaats van alleen maar foto’s in een slideshow ontvangen jullie nu ook in super hoge kwaliteit unieke Wedding Film!

Kunnen we de Film ook uitbreiden?

Ook dat kan natuurlijk!
Indien gewenst een 20-30 minuten versie en natuurlijk de speeches en/of de complete ceremonie.
Vraag ons naar de mogelijkheden!

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. Voor 2021 zijn we reeds voor 60% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

Check nu mijn beschikbaarheid!

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

Maak een afspraak en ontvang onze Brochure!