Terug naar het overzicht

Win een unieke loveshoot in Parijs!

Gewoon omdat het kan!

Oui! We gaan weer naar Parijs toe. De Eiffeltoren, Het Louvre, de Moulin Rouge en natuurlijk de prachtige idyllische straatjes van deze wereldstad zullen het toneel worden van deze romantische loveshoot. Eppel Fotografie bestaat nu ruim zeven jaar en zoals je weet fotografeer ik liefde! Dan kan het niet anders dan dat we de stad van de liefde bezoeken!

Wat gaan we doen?

Ik zorg voor twee tickets met de Thalys richting Parijs. We gaan na het diner een prachtige avond shoot doen bij o.a. Trocadero, Mouling Rouge en natuurlijk het Louvre.
Heel vroeg in de morgen zien we de zon op komen op het Place de Trocadero en nu we er toch zijn schieten we ook nog een paar foto’s om daarna heerlijk te gaan ontbijten.We gaan natuurlijk La Tour Eiffel bezoeken en de mooiste en meest romantische platen schieten die je je kunt voorstellen.

Wat moet je er voor doen?

Ga je in 2017 of in 2018 trouwen? Stuur dan een email via ons contactformulier, vertel ons waarom juist jij met je partner mee wilt, like onze Facebook pagina en wie weet ga jij en je verloofde mee met mij naar Parijs!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Het winnende koppel wordt op 1 maart 2016 bekend gemaakt. De datum waarop de shoot gaat plaatsvinden is natuurlijk in overleg.

Eppel_Fotografie_Blog_4460Eppel_Fotografie_Blog_3311 Eppel_Fotografie_Blog_4463 Eppel_Fotografie_Blog_2848

 

Terug naar boven!

Recenteberichten

Engagement Shoot in Los Angeles Californie
Trouwen in Roemenie – Grand Hotel Italia Cluj-Napoca | Julia & Sebi
Trouwen in Italie – Relais Villa Giulia Fano | Laura Ponticorvo & Ryan Reiger
Trouwen in Belgie op Domein Wolvenbos Antwerpen | Raph & Ina
Sta jij straks ook op deze blog? Ja! Klik.
Check nu mijn beschikbaarheid!

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

Maak een afspraak en ontvang onze Brochure!