Maak de mooiste Off Camera Flits foto’s

Off-camera flitsen, ook wel bekend als draadloos flitsen, stelt fotografen in staat om creatiever te zijn met licht en schaduwen en om de sfeer van een scène te beïnvloeden. Het kan een hele nieuwe dimensie toevoegen aan de foto’s die je maakt en kan leiden tot verbluffende resultaten.

Een workshop over off-camera flitsen en flitstechnieken zal je helpen om meer te leren over de verschillende soorten flitsers en hoe ze werken. Je leert hoe je ze op de juiste manier kunt instellen en hoe je ze kunt positioneren om de gewenste lichteffecten te bereiken. Dit kan variëren van een subtiele, natuurlijke look tot een dramatische, creatieve uitstraling.

Wat houdt deze workshop in?

check! Privé workshop gegeven door Magmod Ambassador Ralf

check! Leer in één dag omgaan met je flitsers

check! Persoonlijke aandacht en vraag mij alles!

check! Alles wat je leert kun je meteen in de praktijk toepassen

check! Theorie & praktijk meteen toegepast

check! Werk met een echt koppel/model

Wil jij ook ècht leren flitsen? Wat ga jij leren?

check! Leer flitsen op elke locatie

check! Flitsen is makkelijker dan je denkt

check! Creëer de mooiste foto’s met die extra wauw-factor

check! Deze workshop is geschikt voor elke soort fotograaf

check! Leer het 3-stappen systeem dat altijd en overal toepasbaar is

check! Welke modifiers en accessoires heb nodig en wat kun je ermee

check! Less is more wanneer je deze workshop wil gaan volgen

Voor ieder type fotograaf geschikt!

Naast het leren van de basisprincipes van off-camera flitsen, kan een workshop over flitstechnieken je ook leren hoe je creatief kunt zijn met licht. Dit kan onder meer het gebruik van reflectoren en diffusers omvatten om het licht te sturen en te verzachten, het gebruik van gekleurde gels om de kleur van het licht te veranderen en het creëren van bewegingsonscherpte met behulp van flitstechnieken.

Tot slot kan een workshop over off-camera flitsen en flitstechnieken je ook leren hoe je je flitser kunt integreren met omgevingslicht. Dit kan onder meer het gebruik van slow-sync flitsfotografie omvatten, waarbij de flitser wordt gebruikt in combinatie met een lange sluitertijd om beweging vast te leggen en de sfeer van de foto te beïnvloeden.

Kortom, een workshop over off-camera flitsen en flitstechnieken kan een waardevolle investering zijn voor elke fotograaf die zijn of haar vaardigheden wil verbeteren. Het kan je helpen om meer te leren en betere foto’s te maken!

1 op 1 Workshop op locatie of in Nederweert: €795,00 incl. btw.

Waarom bij Eppel een Workshop boeken?

Een workshop bij Eppel Fotografie biedt deelnemers de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren, hun bestaande vaardigheden te verbeteren en te netwerken met andere fotografen. Mijn workshops zijn hands-on, wat betekent dat deelnemers praktische ervaring opdoen en feedback krijgen van ervaren professionals.

Bovendien organiseer ik mijn workshops op inspirerende locaties, zoals historische gebouwen, stranden, bossen en steden. Dit biedt deelnemers de mogelijkheid om hun vaardigheden te oefenen in verschillende omgevingen en om nieuwe ideeën op te doen voor jouw fotografie.

Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige workshopervaring waarbij je je vaardigheden als fotograaf kunt verbeteren en kunt netwerken met andere professionals in de branche, dan kan het boeken van een workshop bij Eppel Fotografie een uitstekende keuze zijn.

© 2023 All Rights Reserved | Eppel Fotografie