Workshop Bruidsfotografie Cappadocië Turkije

7-11 november 2022 – Cappadocië Turkije

Er zijn veel fotografen op de wereld en de concurrentie is vaak moordend. Om succesvol te zijn, moet je meer kunnen dan alleen de mooie foto’s maken. Met behulp van onze unieke kijk op de wereld en jarenlange ervaring nemen Ufuk en ik je mee op een uniek avontuur. We zullen heel veel gaan fotograferen dus je gaat zeker naar huis met een volledig portfolio en geweldig werk om meteen mee te pronken. Alles wat jij nodig hebt om een succesvolle portfolio op te bouwen komt aan bod. Van workflow, editing en meer!

Deze Workshop Bruiloft & Portretfotografie zal je fotografie skills naar een nóg hoger niveau tillen.
Een all-inclusive workshop voor slechts €1650,00 wanneer je boekt vóór 1 Mei 2022.

Reserveer je plek voor deze unieke Workshop!

 

Cappadocia Wedding Photographer

+ Unieke Fotografie Workshop

We zijn ongelooflijk happy om aan te kondigen dat we dit jaar weer de geweldige regio Cappadocië in Turkije zullen bezoeken! Als MagMod-ambassadeurs zullen Ufuk & ik weer een bruidsfotografie- en portret workshop organiseren die je off-camera flitsers, je fotografie en editing naar een hoger niveau zal tillen.

Deze workshop wordt een unieke ervaring. Je krijgt twee verschillende perspectieven, twee unieke filosofieën en veel praktische begeleiding van Ralf & Ufuk als je instructeurs.
Ga met ons mee en geniet van de prachtige landschappen, met een zonsondergang als achtergrond, Love Valley en natuurlijk Red Rose Valley! We nemen je mee naar de mooiste plekjes en je krijgt de kans om mooie koppels te fotograferen en te leren spelen met licht, flits en composities.

Reserveer je plek voor deze unieke Workshop!

 

 

+ All-inclusive workshop

Airport Shuttle service, Hotel (gedeeld, maar eenpersoonskamer is beschikbaar op aanvraag en beschikbaarheid), Maaltijden, Drankjes, Unieke fotoshoots, Sunset Balloon Shoot, Full Memory Cards en plezier maken met ons en je mede Workshoppers! Een echte unieke ervaring! Ben jij er klaar voor?

Deze workshop is voor iedereen, hoeveel ervaring je ook hebt. We helpen jou met alles en zorgen er voor dat je deze unieke workshop nooit meer gaat vergeten. Heb je nog andere vragen? Neem gewoon contact met mij op of reserveer meteen je plek!

+ Workshop Trouw- & Portretfotografie

We bieden een 5-daagse fotografie workshop aan in het prachtige Cappadocië voor fotografen om samen te komen, creatief te worden, plezier te hebben, te praten en te leren groeien en ontwikkelen in de bruilofts- en portretfotografie. Tijdens deze fotografie workshop in Cappadocië zullen we op meer dan 6 unieke locaties fotograferen en spectaculaire, originele foto’s maken van een aantal werkelijk fantastische locaties. Cappadocië biedt adembenemende landschappen, sprookjesachtige schoorstenen, grotten en prachtige zonsondergangen – en zonsopkomsten.

Het is een van de beroemdste landschappen ter wereld en voor ons was het liefde op het eerste gezicht. Ik zag de mooiste valleien in Cappadocië en zag meteen de prachtige mogelijkheden die dit gebied heeft. Dompel jezelf onder in deze regio van natuurlijke wonderen, gekenmerkt door sprookjesachtige schoorstenen en een cultureel erfgoed. Ga je mee met ons?

+ Beleven

We laten je niet alleen zien hoe we fotograferen, maar ook onze manier van denken, onze workflow en natuurlijk het editen van alle foto’s. We bezoeken een tapijtwinkel (voor drone-opnamen), een oude grotkerk, prachtige zonsondergangen en fotograferen in o.a. Love Valley en Red Valley. Verzeker je nu van je plek en ga met ons mee in het fantastische Cappadocië! Je hoeft alleen je vlucht te boeken en wij zorgen voor de rest.

Nog slechts enkele plekken beschikbaar!

 

+ Wat gaan we allemaal doen?

DAG 1: Welkomstdiner met lokale gerechten en drankjes

DAG 2: Fotoshoot met ballonnen* Samen ontbijt Grot kerk Fotoshoot / OCF , fotograferen met paarden

DAG 3: Magische Tapijt Winkel Fotoshoot (Drone) Lunch Zonsondergang fotoshoot in Red Rose Valley, Diner

DAG 4: Sunrise fotoshoot, Drone-fotografie, Lunch Editing & Workflow, Diner, borrel en nog meer plezier!

DAG 5: Luchthaven-shuttle (op bepaalde tijden).

Alle vluchtinformatie delen we in onze speciale Facebook-groep! Vlieg terug vanuit Cappadocië met een geweldige ervaring, nieuwe vrienden en volle geheugenkaarten.
rekening! We hebben een niet restitueerbare aanbetaling van € 500,00 om je plek te reserveren!

Twee maanden voordat we naar Turkije vliegen ontvang je een verzoek voor de laatste vergoeding.

+ We spreken Nederlands, Duits, Engels & Turks

*Wanneer de ballonnen die ochtend niet vliegen vanwege weersomstandigheden, zullen we de shoot verplaatsen naar een andere datum tijdens de workshop.

We raden aan om een ​​vlucht naar Istanbul te boeken, die vanuit de meeste Europese landen 3-4 uur duurt, en vervolgens een binnenlandse vlucht naar Nevsehir of Kayseri, die ongeveer 1 uur duurt. Er zijn non-stop vluchten naar Kayseri (afhankelijk van je gekozen luchthaven)

Reserveer je plek voor deze unieke Workshop!

 

 

© 2023 All Rights Reserved | Eppel Fotografie