"Het belang van een geprint trouwalbum is niet in woorden uit te drukken. Helemaal met de hand gemaakt en uniek"

Onze uniek & luxe Trouwalbums

Kenmerkend voor ons trouwalbum is de strakke en rustige opmaak. Door deze opmaak kunnen jullie optimaal genieten van jullie trouwfoto’s, zodat jullie meteen het gevoel hebben dat jullie alles weer herbeleven in de mooiste kleuren. Jullie maken zelf een selectie voor het album en dat zorgt ervoor dat het echt jullie trouwalbum wordt.

Daarnaast bevatten onze albums dikke, doorlopende, bladeren, waardoor je meteen de foto’s in volle glorie kan bewonderen. We bieden natuurlijk vele luxe omslagen, talloze opties qua kleuren en eventueel jullie namen op de voorkant aan, om jullie album helemaal te personaliseren. Dit kan zelfs in goud of zilver! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Reserveer nu jullie trouwdatum!

“Kies de mooiste kleur en uitvoering en ik laat jullie zien hoe gaaf jullie Trouwalbum wordt.”

Unieke & handgemaakte TrouwAlbums

Samen werken we aan de perfecte kwaliteit. Alle albums zijn gevuld met prachtige afdrukken op echt Fuji DPII Fotopapier en blijven perfect open liggen.  Zo misstaat jullie trouwalbum niet op de koffietafel en sla je met plezier iedere dag weer een bladzijde om.

Er is keuze uit vele kleuren: van roze naar prachtig wit leder. Het is zelfs mogelijk jullie opbergbox te upgraden naar een prachtige “Vintage Box”.

De foto’s zijn geschikt om zelf af te drukken op fotopapier of op een prachtig canvas doek. Zo worden jullie omringd door de mooiste trouwfoto’s van jullie mooiste dag. Zelfs jullie eigen trouwlogo kan worden verwerkt op de buitenzijde van de mooie trouwalbums!

Blijf scrollen en bekijk de mooiste wedding collections
Iedereen die zijn liefde op een bijzondere en unieke manier in beeld gebracht wil hebben, of het nu je bruiloft is of een loveshoot, je bent op de juiste plaats!
© 2023 All Rights Reserved | Eppel Fotografie