“Bruidsparen over hun Trouwfotograaf, Ralf”

Als het gaat om huwelijksfotografie, prijzen alle bruidsparen het werk van Eppel Fotografie. Met jarenlange ervaring en een scherp oog voor het vastleggen van mooie momenten staat deze trouwfotograaf bekend om het produceren van prachtige foto’s die de vreugde en opwinding van een trouwdag perfect vastleggen.

Of je nu op zoek bent naar klassieke portretten of openhartige foto’s van jullie bruiloft, Trouwfotograaf Eppel voldoet zeker aan al uw verwachtingen en levert prachtige foto’s die je voor altijd zult koesteren.

Dus als je op zoek bent naar het beste in bruidsfotografie, neem dan vandaag nog contact op met mij!

Vragen? Stuur mij een Whatsapp!

Cynthia & Martin - Nederland

Wij raden Ralf als fotograaf voor je bruiloft voor een aantal redenen aan. Ten eerste heeft hij onze hele dag gemaakt. We hebben alleen maar gelachen, hij is daarnaast erg open en ook zeer vriendelijk naar alle gasten geweest. Ten tweede is hij erg gemakkelijk te bereiken via zoom, of gewoon even bellen of appen. En ten derde de prachtige unieke foto’s die hij heeft gemaakt die in een geweldig mooi album zijn afgeleverd. Dus al met al zeker een aanrader!! Wat wij het leukste vonden, is dat hij ook tijdens het feest nog aanwezig was en dat de foto’s daarvan zo leuk zijn.

Check trouwdatum!

Jennefer & Mike - Nederland

Via een collega het werk van Ralf mogen zien en op slag verliefd geworden op de originaliteit van zijn portfolio!

Dit natuurlijk aan mijn verloofde laten zien en uiteindelijk geboekt voor onze bruiloft. Wat was hij kundig, gezellig en professioneel tijdens onze trouwdag!

Het werk wat hij heeft geleverd is in één woord fantastisch! Daarnaast is Ralf laagdrempelig te benaderen via de mail dan wel telefonisch, alles kan besproken worden. Eppel fotografie kan ik zeer zeker aanraden!

Check beschikbaarheid

Paco & Charina - Puerto Rico

Als je fotografie net zo belangrijk vindt als wij, dan moet je absoluut Ralf hebben van Eppel Fotografie!

Vanaf het begin was de communicatie heel duidelijk en kregen we alle nodige informatie. Om eerlijk te zijn, had ik Ralf eerder gevraagd of hij ons huwelijk in Puerto Rico kon fotograferen voordat ik haar ten huwelijk had gevraagd 😉 Daar ik dit ruim van te voren had aangevraagd, was hij gelukkig nog beschikbaar!

Het kennismakingsgesprek was absoluut de 2 uur rijden waard, heerlijk genoten met een kop koffie, een leuk gesprek en toen werd nogmaals bevestigd dat Ralf onze fotograaf moest zijn!!

Het resultaat is echt waanzinnig!! Ongelooflijk hoe creatief Ralf is en ondanks na 4 dagen achter elkaar een fotoshoot nog steeds met unieke beelden komt. Geen een shot is hetzelfde en dat is echt ongekend!

Ook Ralf als persoon op je bruiloft is echt een toegevoegde waarde voor ieder feest. Hij gaat naadloos op met de gasten, kan met iedereen overweg en feest ook heerlijk mee. (iets wat wij ook erg belangrijk vonden) En tijdens het feesten maakte hij gewoon nog prachtige beelden terwijl hij heerlijk meedanste op de live salsa muziek!

Check Trouwdatum

Zac & Shadi - Dubai

Ik kan Ralf niet genoeg aanbevelen en woorden kunnen de eer om hem als onze trouwfotograaf te hebben niet beschrijven. Voor de trouwdag was het enige dat ik kon bedenken wat een geweldige fotograaf maakt, de technische en artistieke aspecten van zijn/haar foto’s.

Bij het beoordelen van foto’s waren zijn foto’s uitstekend, zowel voor professionaliteit als voor het vertellen van verhalen. Ik kon de vreugde van elke bruiloft voelen door zijn kleurrijke en levendige foto’s alsof ik erbij was en deelnam aan de viering. Maar op de trouwdag kreeg ik een nieuw inzicht in wat een goede trouwfotograaf betekent. Hij was niet alleen professioneel, maar het was ook een koud kunstje om hem in de buurt te hebben op de trouwdag. Hij is als een bom van energie, vreugde en opwinding. Het uitnodigen van onze gasten uit de VS en Iran en het plannen van onze bruiloft in Dubai vanuit het VK vanwege visumproblemen voor Amerikanen en het Amerikaanse reisverbod voor Iraniërs was een stressvol proces voor ons. Maar door Ralf ’s morgens vroeg op de trouwdag te zien, konden we alle stress vergeten en ons concentreren op het genieten van onze dag. Hij maakte ons constant aan het lachen en was er op elk moment zonder dat we merkten dat er een fotograaf is en dat we op een specifieke manier moesten poseren.

Hij was als een goede vriend om ons heen op de trouwdag en de dag erna hadden we een extra fotoshoot. Als ik naar mijn foto’s kijk, herinner ik me gewoon vreugde en geluk, en ik zeg je wat! Ralf maakte daar een groot deel van uit! Hij was de redder van onze eeuwige herinneringen en de herinneringen aan zijn aanwezigheid zullen ons de rest van ons leven bijblijven.

Bedankt Ralf!

Synthia & Menno - Spanje

Na een onderzoekje waren wij er al snel uit – de foto’s van Ralf zijn uniek en wij vinden het bijna kunst. We zijn enorm dankbaar voor de manier waarop ons mooiste weekend is vast gelegd. De foto’s en de film zijn het enige wat er concreet nog ‘over’ is na de bruiloft, op de herinnering na dan. Daar komt ook nog bij dat Ralf en zijn team zo’n relaxte mensen zijn dat je bijna niet door hebt dat ze er zijn, we voelden ons volledig op ons gemak bij ze en dat zie je terug in de foto’s. Ralf is een gezellige vent en doet ook nog eens gezellig mee op het feest, alsof het gasten op onze bruiloft waren. We zouden iedereen Ralf en zijn team aanbevelen!! Je krijgt zeker geen spijt van het eindresultaat!!

Tim & Nathalie - Nederland

Eppel Fotografie is een echte aanrader! Ralf is geniaal, heeft humor en heeft ons letterlijk ontzorgt op onze trouwdag. Vanaf moment één dat wij hem ontmoette was de klik aanwezig en wisten we dat we hem wilde om ons huwelijk te fotograferen! En het resultaat mag er zijn, prachtige foto’s van de mooiste momenten van ons huwelijk. Gewoonweg TOP!

Trouwdatum Check

David & Edwige - Frankrijk

Ralf is geweldig. Wij zijn superblij met onze trouwfoto’s. Ralf is toegewijd, aardig, grappig, vol energie en zeer getalenteerd.
Het was een genoegen om hem onze bruiloft in Parijs te laten fotograferen.

Check beschikbaarheid

Hildegard & Willem - Nederland

En ineens was daar Ralf .. Na toch wel lang gepuzzeld te hebben bij welke fotograaf we de meeste klik hadden, en het beste gevoel qua aanpak en ideeën liepen we zomaar tegen Ralf aan. Vanaf het eerste moment was de vibe ontzettend goed, en wist Ralf feilloos ons gevoel te vertalen in een prachtige loveshoot, op de dag dat we oorspronkelijk zouden trouwen, maar door Covid-19 door moesten schuiven naar een later tijdstip. Onze trouwdag kon daarmee eigenlijk op voorhand al niet meer stuk. En wat heeft Ralf onze toch al hoge verwachtingen ingelost die dag!! Ralf, ontzettend bedankt voor je vriendschap, je enorme toewijding en je fantastische foto’s! Jij hebt een plekje in ons hart vanaf nu! Tot snel!

Branka & Wesley - Nederland

Na een fijn kennismakingsgesprek wisten we het helemaal zeker, Ralf moest de fotograaf worden op onze bruiloft. Ralf is spontaan, attent, flexibel, meedenkend en buitengewoon professioneel. Ralf wist precies de momenten waar even de spanning gebroken moest worden met een grapje en wanneer hij juist niet moest opvallen. Ook de gasten waren vol lof over Ralf zijn persoonlijkheid en zijn manier van werken. Tijdens de officiële momenten hebben we helemaal niks gemerkt dat Ralf zich om ons heen bewoog en toch zijn de resultaten echt heel mooi geworden. We zijn achteraf nog gelukkiger met onze keuze voor Ralf. De resultaten waren echt geweldig. Ook de afwikkeling na de bruiloft was top. We konden al heel snel kiezen uit alle foto’s om het album samen te stellen. Ralf is echt een toevoeging aan je grote dag en achteraf zal je hier echt nog heel veel plezier van hebben.

Check beschikbaarheid

Niels & Cecilia - Nederland

If you’re looking for THE BEST WEDDING PHOTOGRAPHER in the country stop what you’re doing and hire Ralf. His talent surpasses those of other photographers. My dutch husband and I hired Ralf all the way from Texas and had to deal with the difficulties of planning a destination wedding in the NL over 5000 miles away. Even with all this distance Ralf was still able to give us exactly what we wanted. He was very proactive to get to know Niels & I so that he could not only capture each moment, but capture exactly who we are as a couple. He has the ability to photograph every moment so effortlessly and so naturally. He is also, above all else, a joy to be around. Your wedding photographs will last a lifetime so do yourself a favor and hire Ralf because there is no one better out there!

Mariska & Jaimy - Spanje

Ralf van Eppel Fotografie heeft onze bruiloft fantastisch in beeld gebracht. Hij ging samen met zijn ‘second shooter’ mee met ons naar Spanje en heeft daar onze 3 dagen feest voor altijd vast gelegd. En hoe! Ralf weet net die bijzondere hoek, het mooiste licht of dat ene detail te vinden. We vonden het heel fijn ook dat hij een second shooter mee had, die trouwens ook heel creatief was, zodat geen moment verloren ging. Ons album is net binnen en de kwaliteit straalt ervan af. De kleuren van de foto’s zijn prachtig en ook de lay-out klopt helemaal. We zijn er heel blij mee en zullen de foto’s nog vaak samen bekijken!

Justin & Lissa - Nederland

We hired Ralf to shoot our wedding in Amsterdam!
He is a true professional that combines a talent for photography, a passion for capturing special moments and a dedication to meshing his style with that of his subjects. He turned around the post-processing in under a week and the results were incredible.
Honestly we had no idea the difference a true professional can make. There was a great variety to the photos, from artistic shots that captured the broader setting, candid shots that captured the emotion of the moment and posed shots. Our package included a Wedding Album as well, which was a higher quality than anything we’d seen before.We’d recommend Ralf and Eppel Fotografie without hesitation.

Check beschikbaarheid

Mark-Jan & Kim - Nederland

Ralf is een geweldige creatieve fotograaf! Wij hebben gekozen voor Ralf omdat hij van elke omstandigheid iets gaafs weet te maken! Of dat nu binnen, buiten, met regen of zon is, Ralf weet er altijd een kunstwerkje van te maken!
Zijn oog voor GAVE COMPOSITIES maken zijn foto’s tot iets bijzonders!

Check beschikbaarheid

Mirjam & Mathijs - Nederland

Ralf en zijn second shooter hebben onze dag echt fantastisch vastgelegd! Van prachtige kleurrijke en zelfs wat artistieke foto’s tijdens de fotoshoot tot de emotie tijdens de ceremonie en de gezelligheid tijdens borrel/diner en feest! Het was bloedheet tijdens onze dag maar zelfs dat kon Ralf niet tegenhouden. We zijn super enthousiast over Ralf en zijn team: vanzelfsprekend over zijn vakmanschap (niet voor niets al vele prijzen gewonnen en we denken zelfs dat 1 van “onze” foto’s zeker een award waard is) maar vooral ook heeft zijn ongelofelijke humor er voor gezorgd dat we enorm ontspannen waren en dat heeft zeker bijgedragen aan het prachtige resultaat. Als je Ralf kunt krijgen om jullie mooiste dag vast te leggen twijfel dan geen moment….boeken!

Mary & Darren - Italië

I can’t say enough good things about Ralf Czogallik & Eppel Fotografie! When we say Eppel’s pictures, we knew he was the one for us – they were unique, vibrant, vivid and yet still captured incredible moments, emotions, fun and literally looked straight out of a magazine. Before the wedding, Ralf takes time to get to know you and what you want, but trust me… just roll with it, let him do his thing and you will be amazed. Ralf and his 2nd shooter were both incredibly fun, friendly, personable yet professional, which made us and our guests feel totally at ease… which of course makes for better pictures! Not only was Ralf an amazing photographer and editor, but he also added to our wedding in so many ways, bringing his infectious energy and fun to the day (but always complimentary, never overpowering). He was an incredible addition, and well… I think the pictures speak for themselves! There’s a GOOD reason this guy keeps winning awards!

Jan & Lisette - België

Wij zijn ontzettend blij dat wij Ralf gevonden hebben voor onze bruiloft! Onze foto’s zijn ongelooflijk goed. Achteraf was ik bang dat er niet genoeg foto’s van de speciale momenten zouden zijn omdat ik Ralf niet heb gezien.. Dat is juist zijn kracht. Je hebt het niet in de gaten dat hij DE MEEST WONDERLIJKE EN FANTASTISCHE FOTO’S maakt!

Check beschikbaarheid

Nikki & Jurre - Nederland

Ralf is naast de beste trouwfotograaf van Nederland ook nog eens een ontzettend prettig, lief, grappig en gezellig mens!
Zijn foto’s zijn fenomenaal en alles behalve standaard. Tijdens de ceremonie merk je zijn aanwezigheid niet eens!
Eppel Fotografie is een échte aanrader!!!

Martin & Line - Nederland

Op onze bruiloft kwam Ralf samen met zijn second shooter onze dag vastleggen. Het was, net als tijdens het kennismakingsgesprek, meteen ontspannen. Hij is open, heeft veel humor en straalt rust uit. Hij weet wat hij doet en dat zie je ook zeker aan de foto’s. Zelfs in onze woonkamer heeft hij SPROOKJESACHTIGE foto’s gemaakt. Ook denk hij graag mee bij problemen en is hij flexibel. Hij heeft zelfs de rol van chauffeur op zich genomen door mij naar de fotolocatie te rijden. Ralf heeft de hele dag prachtige foto’s gemaakt. De hele sfeer van onze bruiloft -warm, knus, winters met veel lichtjes- komt terug in alle foto’s. Daarnaast was het erg gezellig en hebben we veel gelachen! Alles ging heel ontspannen. We vonden het heel fijn dat we meteen de volgende dag al 15 supermooie foto’s kregen! Ook de slideshow op muziek zit heel goed in elkaar en kijkt als een FILM van de dag. Dankzij Ralf hebben we geweldige foto’s en een PRACHTIG ALBUM van onze bijzondere dag.

Tom & An - België

Vanaf de eerste afspraak warm onthaald, een professionele indruk nagelaten waardoor we meteen wisten dat Eppel fotografie onze grote dag mocht fotografen. Met een verbluffend album als resultaat hebben wij de perfecte terugblik op deze fantastische dag!

Check jullie datum!

Pascalle & Bas - Italië

Ben jij ook op zoek naar een fotograaf voor je bruiloft die out of the box denkt? Stop met zoeken, Ralf is veruit DE BESTE die er is! WIJ WILLEN GEEN STANDAARD HUWELIJKSFOTOGRAFIE, GEEN GESTELDE FOTO’S (Natuurlijk, er zijn er een paar), maar foto’s van momenten, openhartige foto’s, actiefoto’s. Ralf kan dit als geen ander. Hij is echt een kunstenaar op het gebied van fotografie. Vanaf het moment dat de eerste foto’s worden afgeleverd, word je overweldigd door geweldige beelden en muziek. Ik ken maar weinig fotografen die zo’n gevoel voor beeld en geluid tegelijk hebben. Stop echt met zoeken, RALF IS DE MEESTER!

Carola & Mervyn - Nederland

Ralf is gewoon de beste fotograaf die er is!
Samen met zijn 2nd shooter was niks te gek en heeft hij onze dag van begin tot aan het einde vast gelegd. De preview is al binnen en dat belooft veel goeds voor de rest van de foto’s. Je bent een topper!”

Check beschikbaarheid

Flip & Magali - Frankrijk

Ralf en collega’s, ontzettend bedankt voor jullie prachtige foto’s! Wat hebben jullie een prachtige weergave van onze bruiloft gemaakt en wat was het gezellig.
Ralf, jouw ongelooflijke motivatie en gedrevenheid was een genot om mee te maken laat staan dat wij mochten meemaken om het onderwerp van de foto te mogen zijn. Je combinatie van je humor en recht voor z’n raap communicatie was voor ons precies pas, waardoor we ook relaxed op de foto’s stonden die simpel niet te geloven mooi zijn geworden. Nogmaals dank en we zien je op ons lustrum!

Michelle & Floris - Nederland

Na een lange zoektocht op internet verliefd geworden op de foto’s van Ralf. De eerste kennismaking was heel ontspannen. We hadden al veel van zijn foto’s bekeken en na een ontmoeting waren wij alleen nog maar meer blij met onze keuze. Bijna alles is mogelijk en zijn enthousiasme is ontzettend aanstekelijk. Op de dag zelf weet hij je volledig op je gemak te stellen waardoor je niet eens door hebt dat hij er is. Hij zit vol met ideeën en is ook gewoon een super gezellige gast op je bruiloft ! De foto’s zijn schitterend geworden dat staat voorop. Maar ook de nazorg, het maken van een album, het aanleveren van alle foto’s zonder aan aantallen vast te zitten, verschillende formaten en kwaliteit zijn geweldig. Wij kunnen dan Eppel dan ook zeker aanbevelen en willen bijna zeggen stop met zoeken naar een fotograaf, want je hebt Ralf al gevonden

Eefje & Arnout - Nederland & Cuba

Ralf heeft onze bruiloft vastgelegd op zijn FANTASTISCHE EN ARTISTIEKE WIJZE. Het Centrum van Den Bosch leek een veel meer glamoureus gezicht te hebben dan wij hadden verwacht. En we hadden niet kunnen dromen dat we zo’n gaaf album zouden krijgen. Daarbovenop zijn Ralf en Ilona zulke fijne mensen en hebben ze zulke lieve vrienden en collega’s dat het een feest is met ze te werken. Dus zijn we ook graag vrijwilliger voor workshops en zijn met Ralf samen ons Cubaanse avontuur aangegaan. Daar heeft Ralf ons nogmaals laten zien hoe geweldig hij werkt, fantastische shoots in elkaar kan zetten die dan ook nog eens leiden tot schitterend resultaat in stilstaand en bewegend beeld. “Waanzinnig vet!!

Tessa & Peter - Nederland

Ralf, bedankt dat je op deze belangrijke dag erbij kon zijn. Wat hadden we een weer!! Alleen maar regen, maar jij zag geen probleem: overal konden mooie foto’s gemaakt worden. En wat zijn ze fantastisch geworden!! We zijn zo blij dat we jou gekozen hebben. 1 van je grootste plus punten is je mooie karakter, de Limburgse gezelligheid die je meeneemt en de ontspannen sfeer! Super Ralf, je bent een topper in je werk!! Ik raad Eppel Fotografie aan iedereen aan, wil jij mooie foto’s? Zeker weten dat geen moment gemist wordt en de fotograaf altijd bij de hand is? Dan moet je zeker Ralf mailen. Ralf super bedankt, we hebben er van genoten om je die dag om ons heen te hebben. En wat hadden we de foto’s snel binnen!

Chantal & Ric - Lapland

We kunnen hier wel een heel bericht plaatsen met alleen maar positieve feedback! Wij raden Ralf aan, aan iedereen! Zeker aangezien je trouwfoto’s maar één keer maakt en die wil je gewoon perfect hebben! Het is zo bijzonder hoe Ralf alles vastlegt en de emoties die je in de foto’s terug ziet, wij beleven onze bruiloft telkens weer opnieuw bij het zien van onze trouwalbums. Maar ook de creativiteit, ervaring en professionaliteit van Ralf is waanzinnig, wat de trouwfoto’s zo bijzonder maakt! De kwaliteit is geweldig, zo ook van de trouwalbums, prachtig! En hoe zijn vrouw Ilona de foto’s tot een echt verhaal maakt in de trouwalbums is waanzinnig. Ook heel prettig hoe zij werken, met een eigen ‘site’ kun je al je foto’s bekijken en ook het programma om je album in te zien en eventueel nog te wijzigen is super fijn en gemakkelijk en heel professioneel allemaal! Daarnaast zijn het onwijs lieve mensen en Ralf een week mee naar onze bruiloft Lapland is één groot feest geweest! Ontzettend leuke en lieve man, bij wie je je op je gemak voelt en met een dosis humor!

Check beschikbaarheid

Amanda & Bram - Nederland

Ralf is een TOP fotograaf. De samenwerking is met Ralf heel relaxed en gezellig. We hebben twee Loveshoots gedaan en op onze trouwdag was Ralf er natuurlijk ook bij. En het resultaat is echt GEWELDIG! We zouden iedereen Ralf aanbevelen want hij maakt bijzonder mooie foto’s!

Check beschikbaarheid
© 2024 All Rights Reserved | Eppel Fotografie