One Life Film

OneLife FILM legt onvergetelijke gebeurtenissen van het leven vast in een sfeervolle filmclip. Begeleid door jouw favoriete muziek worden de highlights van je bruiloft, je verjaardag, een herinnering aan een dierbare of de doop van je kind vereeuwigd.

Een professioneel cameraman beleeft de hele trouwdag discreet met jullie mee. De gehele trouwdag tot en met de openingsdans zal hij heel ongedwongen de mooiste momenten van jullie trouwdag vastleggen. De film wordt gemonteerd op jullie eigen favoriete muziek, zodat beeld en geluid een eenheid vormen.

Op de feestavond, in overleg wordt jullie eigen spectaculaire trouwfilm op een groot scherm vertoond, zodat iedereen kan genieten van jullie onvergetelijke dag!

Meer informatie over One Life Film?

Jan Persoon Film

Jan Persoon en ik gaan way back. We hebben zelfs ooit een week samengewoond in een appartement op Puerto Rico, om een schitterende bruiloft vast te leggen. Je leert elkaar dan echt kennen en ik durf wel te zeggen dat daar de basis is gelegd voor onze sublieme samenwerking. En zo’n samenwerking tussen foto- en videograaf is een absolute noodzaak voor goede producten. Het draait bij zo’n samenwerking naast een goede communicatie om grofweg drie punten:

– Respect voor elkaars werk.
– Elkaar aanvoelen
– Lol hebben met elkaar. Met plezier maak je de mooiste beelden!

Al deze punten zitten geramd bij ons. Dus wil je de beste combo van foto’s en film? Eppel & Jan.

Meer informatie over Jan Persoon?

Waarom een Trouwfilm laten maken?

Herbeleef het hele verhaal

Jullie bruiloft is een once in a lifetime gebeurtenis.

Alle tijd die je hebt besteed aan het plannen van de look en feel van deze dag, mondt uit in één glorieus, maar vluchtig feest. Je glijdt de hele dag in je spectaculair stijlvolle trouwkleding en dan begin je het avontuur van het huwelijk, duizelig en opgewonden.

Stilstaande foto’s, hoewel een belangrijk element voor een bruiloft, kunnen slechts één exemplaar van een herinnering tegelijk overbrengen. Een trouwvideo daarentegen brengt het verhaal van je bruiloft tot leven en laat je het in geluid en beweging herbeleven.

Kiezen voor het inhuren van een trouwvideograaf is een manier om al die details vast te leggen en tijdloos te bewaren.

Cinematografie + professionele montage

Traditioneel werden bruiloften meestal gefilmd op een camcorder met onstabiele en continue beelden. Alleen de beste vrienden of de meest gracieuze familieleden zouden bereid zijn om urenlang ongesneden beeldmateriaal met je door te nemen.

​De tijden zijn veranderd. Technologie heeft een nieuw tijdperk van trouwfilms ingeluid.

Het draait allemaal om het met de hand maken van filmische trouwfilms. Wij zijn verhalenvertellers en werken onvermoeibaar om de emoties en mooie details van uw dag vast te leggen, zodat wanneer we samen een video met hoogtepunten bewerken, deze betekenisvol, tijdloos en plezierig is om naar te kijken.

​De apparatuur die we gebruiken, stelt ons in staat om de momenten die we gedurende de dag documenteren soepel en kunstig te verbeteren, waardoor u prachtige beelden en hoogwaardige audio krijgt.

 

Bekijk ook de beste Wedding-planners voor jullie bruiloft!

 

Sentimentele herinnering

Bruiloften brengen dierbaren van heinde en verre samen en vertegenwoordigen het samengaan van twee families. In wezen is jullie trouwfilm een ​​digitaal familiestuk. Het bewaart deze speciale dag voor jullie om te delen met toekomstige generaties, zodat je dierbaren op hun best kunt herinneren die er niet voor altijd zullen zijn.

Je film zal in staat zijn om hun stemmen, hun gelach, tedere gesprekken en de vreugde die ze voelden op die dag vast te leggen toen ze je zo’n belangrijke stap in je leven zagen zetten. ​Jullie trouwfilm zal een tijdcapsule zijn en een belangrijk aandenken om terug te kijken op jubilea als u uw geloften en de beloften die u aan elkaar hebt gedaan opnieuw wilt horen.

Zie wat je hebt gemist

Je trouwdag gaat in een oogwenk voorbij, we houden ervan om de lieve en vermakelijke momenten vast te leggen die je misschien mist terwijl je bezig was met trouwen. Met een trouwfilm kun je al die kleine dingen zien die je misschien heel graag had willen zien, maar waar je die dag geen kans voor kreeg. We hebben het onder de knie!

Deel je grote dag

We leven in een steeds vluchtiger wereld met vriendschappen over de hele wereld. Een film met hoogtepunten voor een bruiloft is een perfecte manier om uw dag te delen met familie en vrienden die er misschien niet bij konden zijn. De HD-films van onze partners zijn ideaal om de magie van je dag te delen op sociale media of waar dan ook!

 

Bekijk snel ons portfolio voor de mooiste trouwfoto's!
10 - 09 Elise & Joost | Nederland

"Die ene bruiloft met dat fantastische stel uit Almelo"

Album bekijken
© 2024 All Rights Reserved | Eppel Fotografie