Award Winning: Een kroon op mijn werk!”

Nationale en internationale foto wedstrijden zijn mijn speelveld van trots en uitnodiging! Jarenlang ben ik actief deelnemer aan deze prestigieuze wedstrijden, speciaal ontworpen voor professionele bruidsfotografen. En met een glimlach van succes kan ik vertellen dat mijn inzet vruchten heeft afgeworpen! Trots heb ik Awards in ontvangst mogen nemen van gerenommeerde instanties zoals de International Society of Professional Wedding Photographers (ISPWP), The Masters of Benelux Wedding Awards en Fearless Photographers.

Hoewel mijn grootste voldoening voortkomt uit tevreden klanten, beschouw ik deze Awards en nominaties als schitterende kroon op mijn werk. Als kers op de taart ben ik ook vereerd lid te zijn van internationale fotografen federaties zoals Fearless Photographers, ISPWP & De Masters.

Mijn passie voor bruidsfotografie is werkelijk grenzeloos, doordrenkt met een overvloed aan gevoel en emotie. Door de jaren heen heb ik de eer gehad om talloze bruiloften vast te leggen. De waardering die ik ontvang van bruidsparen, waar mijn hart ligt als fotograaf, vervult me met immense vreugde. Daar draait het uiteindelijk om. En nu nodig ik je uit om samen met mij deze prachtige reis in de wereld van liefde en beeld vast te leggen!

Check mijn beschikbaarheid!
© 2024 All Rights Reserved | Eppel Fotografie