Your investment in photography will be valued the rest of your lives. The quality of photography is what remains when all is said and done.

Trouwfotograaf Maastricht

Eppel Fotografie is waarschijnlijk de beste trouwfotograaf in Maastricht die gespecialiseerd is in spontane en informele fotografie die je kunt vinden. Mijn doel is om bij elke bruiloft de hoogste normen te bereiken. Ik doe graag een stapje extra als anderen zouden opgeven, want het is mijn uitdaging om dé unieke beelden vast te leggen.

Ik streef naar de hoogste kwaliteit in mijn werk. Daarom neem ik maar 25 bruiloften per jaar aan en geef ik ze mijn volledige aandacht en zorg. Zo voorkom ik dat mijn werk massaal wordt en onpersoonlijk. Niet voor niets behoor ik al jaren tot de top van beste trouwfotografen in Maastricht. Ik leg volle passie in mijn trouwfoto’s en dat merk je!

Reserveer jullie trouwdatum in Maastricht!
Meerdere malen bekroond als Beste bruidsfotograaf in Maastricht & Wereldwijd !
Drone classic car met bruidspaar

Unieke Bruidsfotografie

Trouwfotografie in Maastricht richt zich op het vastleggen van kleur met een grote glimlach. Als bruid en bruidegom moet je van elke minuut van je bruiloft kunnen genieten. Ik ben hier om jullie te helpen precies dat te doen! Ik leg jullie speciale dag super cool vast, vanuit elke hoek. Zo weet je zeker dat elk mooi moment op camera wordt vastgelegd.

Mijn foto’s zijn van de hoogste kwaliteit, zodat ze zelfs 25+ jaar later een grote glimlach op je gezicht zullen toveren.

Ik ben dé trouwfotograaf in Maastricht en heb bruiloften gefotografeerd bij o.a. in Thiessen Wijnkoopers, Chateau Neercanne, Winselerhof het prachtige Sint Gerlach, maar fotografeer bruiloften in heel Nederland en daarbuiten!

Bekijk of ik nog beschikbaar ben voor jullie trouwdag
“I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.”

Bekroond & Persoonlijk

Bekroond als #1 trouwfotograaf in Nederland en TOP wereldwijd door Fearless Photographers, WPJA en ISPWP.
Openhartige, ontspannen en oprechte beelden die het verhaal vertellen van wie je werkelijk bent. Glitter & Glamour Trouwfotograaf, beschikbaar in heel Nederland en over de hele wereld.

Ik vind een gesprek heel belangrijk om erachter te komen of ik de juiste fotograaf en persoon voor jou ben. We kunnen een persoonlijke ontmoeting afspreken bij mij op kantoor in Nederweert of een Zoom-call om elkaar beter te leren kennen en te kijken of we een goede match zijn. Ga je trouwen in Amsterdam? Ook dat kan!

Is jullie datum nog vrij?
© 2023 All Rights Reserved | Eppel Fotografie