"schrijf je dan in voor de Basis cursus fotografie door eppel"

Leer alles om de mooiste foto’s te maken met jouw camera!

Deze basis cursus fotografie is geschikt voor iedereen die wil leren hoe je met je eigen camera de mooiste foto’s kunt maken. Je hebt een mooie camera liggen of gekocht en je weet eigenlijk niet goed waar je moet beginnen? Welk knopje dient waarvoor en noem maar op. Het kan best wel intimiderend zijn soms. Ik help je graag!

Hoe kun je nu het beste leren wat de mogelijkheden zijn door er meer toe doen waar die dingen voor bedoeld zijn?
Juist! We gaan niet de hele dag naar een scherm vol met theorie kijken maar juist heel veel fotograferen. Ik leer je de basis zoals ISO, Sluitertijd en natuurlijk diafragma. Het leukste is dat je niet eens de nieuwste apparatuur nodig hebt. Mocht je toch willen weten hoe je kunt upgraden? Ook daar kan ik je mee helpen.

Na de cursus ben je beter bewust van wat je daadwerkelijk aan het doen bent en wat de mogelijkheden van je camera zijn. Het fotograferen vanuit de automatische stand is na deze cursus verleden tijd.

Gedurende deze fotografie cursus worden theorie en praktijk dus met elkaar afgewisseld.
Op deze manier kun je alle theorie ook direct toepassen.

Voor wie is deze Basis Cursus Fotografie?

  • Voor de fotoliefhebber die het fotograferen van een echte professional wil leren
  • Je bent nieuwsgierig en leergierig en wilt alles weten over je camera
  • Je hebt zin om veel te gaan fotograferen
  • Je wilt alles weten van je camera en de mogelijkheden uitproberen
  • We gaan zelfs de mooiste foto’s maken met mijn hulp. Natuurlijk kun je deze gebruiken voor je portfolio.

Datum en informatie basis workshop fotografie

– Prijs: €99,00 inclusief BTW
– Datum: 6 juni 2021
– Locatie: Nederweert
– Inclusief Lunch en drankjes
– Duur: 9:30 uur tot 15:00 uur
– Maximaal 5 deelnemers per dag

Inhoud Workshop Basis Fotografie


Ochtend
We beginnen natuurlijk met een lekkere kop koffie of thee en gaan dan aan de slag met een stukje basiskennis. Je krijgt praktische tips over onder andere scherpstellen, diafragma, sluitertijd en natuurlijk ISO. Ik leg je uit waar alle knopjes voor dienen en hoe je deze kunt gebruiken. We gaan daarna meteen naar buiten om te oefenen met deze technieken. Je kunt dus meteen gaan fotograferen!

Middag
Na de lunch gaan we meteen verder met extra tips en tricks over hoe je er voor kunt zorgen dat je foto’s van nog hogere kwaliteit worden. Daarna gaan we weer in de praktijk oefenen op compositie en de tips die je meteen krijgt. Natuurlijk laat ik je zien hoe je de foto’s kunt bewerken met eenvoudige software.

Natuurlijk help ik je met alle vragen die je hebt gedurende deze uitgebreide dag!
Ook is het mogelijk om in de dagen na de workshop nog vragen te stellen en we voegen je toe aan onze uitgebreide Facebook groep met alle workshoppers van de afgelopen 10 jaar!

Voor deze Basis Workshop Fotografie heb je geen voorkennis nodig.  Deze workshop is geschikt voor alle spiegelreflex-, systeem- en compactcamera’s met een AV, S (of Tv) en Manueel-stand.

Onze eigen facebook groep!

Na de workshop krijg je toegang tot de Eppel Alumni Facebook Groep! Gaaf denk je, en in deze grote groep zitten allemaal professionals die ook bij Eppel een Workshop hebben gevolgd. Daar kun je gebruik maken van alle ervaringen en uitgebreid vragen stellen.