Trouwfotograaf  Sandy & Renaldo – Huis de Voorst

Op een prachtige locatie in het pittoreske Eefde gaven Sandy en Renaldo elkaar het ja-woord tijdens een unieke tweedaagse bruiloft, waarbij de Chinese en Nederlandse cultuur samensmolten tot een onvergetelijke ervaring.

De festiviteiten begonnen op de eerste dag met een traditionele Chinese ceremonie, waarbij de families van Sandy en Renaldo elkaar ontmoetten en officieel kennismaakten. Dit werd gevolgd door een lunch, waarbij de gasten konden genieten van een heerlijk buffet met authentieke Chinese gerechten.

Later die dag vond de Nederlandse ceremonie plaats in de prachtige tuinen van Huis de Voorst. Sandy en Renaldo werden omringd door vrienden en familie terwijl ze elkaar hun eeuwige liefde verklaarden. De bruid zag er adembenemend uit in haar witte jurk, terwijl de bruidegom straalde in zijn perfect passende pak.

Na de ceremonie was het tijd voor het feest, waarbij de gasten werden getrakteerd op een uitgebreid diner en een avond vol dans en muziek. De bruid en bruidegom openden de dansvloer met hun eerste dans als getrouwd stel en de rest van de avond werd gevuld met traditionele en moderne muziek.

Op de tweede dag van het huwelijk werden de Chinese tradities voortgezet met een theeceremonie, waarbij Sandy en Renaldo hun ouders en grootouders thee serveerden als teken van respect en dankbaarheid. Daarna was het tijd voor een heerlijke brunch en een gezellig samenzijn met vrienden en familie.

De combinatie van de Nederlandse en Chinese culturen zorgde voor een unieke en onvergetelijke bruiloft voor Sandy en Renaldo. Het was een eerbetoon aan hun achtergronden en een viering van hun liefde en toekomst samen.

Huis de Voorst was de perfecte locatie voor deze speciale dag. De prachtige tuinen, de sfeervolle zalen en de vriendelijke medewerkers maakten deze bruiloft tot een droom die uitkwam.

Check out more in my portfolio

 

Huis de Voorst Trouwfotografie - 001 Huis de Voorst Trouwfotografie - Ceremonie
© 2024 All Rights Reserved | Eppel Fotografie