Parijs  – Davide & Edwige

Een droomhuwelijk in Parijs, Frankrijk – Edwige & Davide’s speciale dag

Toen Edwige en Davide in Parijs in het huwelijksbootje stapten, kwam een ​​droom uit. Niet alleen was de setting een onvergetelijke achtergrond voor hun speciale dag, maar Eppel Fotografie legde hun liefdesverhaal perfect vast. Ga met ons mee op deze reis en ervaar de romantiek van twee door sterren gekruiste lovers in een van de meest romantische steden ter wereld.

Edwige en Davide waren vanaf de eerste dag dol op elkaar. Toen hun relatie opbloeide, besloten ze dat ze wilden trouwen in Parijs, waar ze wonen. Een plek die zoveel betekenis voor hen beiden heeft. Na maanden van planning en voorbereiding stapten ze eindelijk in het huwelijksbootje in het prachtige Parijs!

Als je denkt aan romantiek en elegantie, is er geen mooiere stad dan Parijs. Met zijn iconische bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren, de Notre Dame en het Louvre was het de perfecte setting voor de speciale dag van Edwige en Davide. Het stel koos een locatie in de buurt van al deze iconische plekken, wat bijdroeg aan hun magische sfeer.
Het was werkelijk een lust voor het oog toen Edwige gekleed in haar prachtige trouwjurk met kanten details geaccentueerd door parels van top tot teen. Haar lange sleep sleepte achter haar aan terwijl ze door het gangpad naar Davide liep, die haar vol verwachting bij het altaar opwachtte. Het was echt een onvergetelijk moment dat geen enkele trouwfotograaf had kunnen bedenken!

Nadat ze tegen zo’n voortreffelijke achtergrond “Ja ik wil!” hadden gezegd, namen Edwige en Davide wat tijd vrij van hun gasten om samen enkele van de beroemdste plekken van Parijs te verkennen terwijl ze hun foto’s lieten maken door een professionele fotograaf. Elke vastgelegde foto onthulde nog een andere laag van liefde tussen dit gekoesterde stel, van speelse momenten tot rustige momenten waarop geen van beiden een woord uitsprak maar toch alles door hun blik alleen overbracht.

De foto’s die zijn gemaakt tijdens de bruiloft van Edwige en Davide zijn ronduit adembenemend! Ze legden niet alleen elk speciaal moment tussen dit dynamische duo vast, maar ook elk detail dat hun bruiloft zo uniek maakte, van Edwige’s prachtige jurk tot alle beroemde bezienswaardigheden van Parijs op hun pad op wat ongetwijfeld een onvergetelijke reis samen als man en vrouw was! Als je op zoek bent naar prachtige trouwreportages voor je eigen grote dag, zoek dan niet verder dan wat deze twee hebben meegemaakt!

Ook jij kunt tijdloze foto’s hebben, net zoals deze twee dat deden bij deze zeer speciale gelegenheid, je eigen droomhuwelijk in Parijs!

Check out more in my portfolio

 

Trouwen in Parijs, Confetti explosie op receptie bruiloft
© 2024 All Rights Reserved | Eppel Fotografie