Als trouwfotograaf kreeg ik de eer om de bruiloft van Ross & Lotte te fotograferen op Slot Doddendael, een prachtig kasteel in het hart van Nederland. Ik was blij en opgewonden om te horen dat ik was gekozen als hun bruidsfotograaf, want het kasteel stond al lang op mijn lijstje van locaties om te fotograferen.

Er was eens een prachtig kasteel genaamd Slot Doddendael, gelegen in het hart van Nederland. Het kasteel was beroemd om zijn rijke geschiedenis en adembenemende uitzichten over het omliggende landschap. Maar het was vooral bekend als de perfecte locatie voor trouwerijen.

Op een zonnige zomerdag stonden Ross en Lotte, een verliefd stel uit Nederland en de UK, voor de poorten van Doddendael. Ze waren gekomen om hun liefde te bezegelen en te trouwen op deze prachtige locatie.

Ross en Lotte hadden al hun vrienden en familie uitgenodigd, van over de hele wereld. Gasten kwamen uit landen als Australië, Amerika, Frankrijk en Duitsland. Het zou een bruiloft worden om nooit te vergeten.

Het kasteel was uitbundig versierd met bloemen en lichtjes, en de gasten werden verwelkomd met muziek en champagne. Het feest begon met een ceremonie in het prachtige koetshuis van het kasteel. Ross en Lotte stonden daar, hand in hand, terwijl hun dierbaren toekeken. Het was een emotioneel moment voor iedereen.

Na de ceremonie nam ik het bruidspaar mee voor een fotoshoot in de tuinen van het kasteel. De zon scheen helder en de tuinen waren perfect onderhouden, waardoor ik enkele prachtige foto’s kon maken van het paar in het groen. Ik maakte ook enkele foto’s van het kasteel vanuit verschillende hoeken, waardoor de majestueuze architectuur nog beter tot zijn recht kwam.

Het feest voortgezet in de grote zaal van het kasteel. Het diner was een meesterwerk van culinaire creativiteit en er werd gedanst tot in de vroege uurtjes. De gasten maakten nieuwe vrienden en herinneringen die ze hun hele leven zouden koesteren.

Ross en Lotte waren dolgelukkig en dankbaar voor hun bruiloft op Doddendael. Ze hadden niet kunnen dromen van een mooiere locatie of een betere manier om hun liefde te vieren. En de gasten? Die zouden nog jarenlang verhalen vertellen over deze magische bruiloft op een prachtige plek in Nederland.

"Achter de lens: Een dag uit het leven van een trouwfotograaf" Leef mee met een dagje Eppel Fotografie en hoe Ralf werkt! De ultieme gids om de prijzen van trouwfotografen te begrijpen".
© 2024 All Rights Reserved | Eppel Fotografie