"Wil je trouwen in Italië en precies weten waar je aan toe bent en wat het kost?"

Waarom ga je trouwen in Italië?

Ja, waarom niet? Italië is het land van de heerlijke gerechten, wijnen en de prachtige authentiek dorpen en kleine smalle straatjes. Maar ook van het bijna gegarandeerde lekkere weer en bijbehorende sfeer. Stel je eens voor dat jij met de liefde van je leven mag trouwen in Italië? En dat daar dan allemaal professionals aan het werk zijn voor jou. Dus trek je jurk uit de kast en ga dit jaar nog trouwen in Italië! Bekijk dit unieke aanbod en ga met ons mee!

Wat kan je van ons verwachten?

Je komt op de huwelijksdag aan op de locatie waar je heerlijk in de watten wordt gelegd. Deze bevindt zich in het historische dorp Gradara met de unieke burcht en uitzicht op de zee. Daar staat deze prachtige Italiaanse villa voorzien van zwembad en alle luxe! De gasten vermaken zich natuurlijk met een plons in het zwembad of een wandeling door de middeleeuwse straten van Gradara. Hiermee begint natuurlijk al het genieten van jullie droombruiloft!

De ceremonie

Wij zorgen voor een prachtige ceremonie setting compleet met bloemen en decoratie. Alles wordt vanaf het begin tot het einde vastgelegd door Eppel Fotografie in de bekende unieke stijl. Je kunt kiezen voor een first look in de straatjes van het dorp of verras de bruidegom met je prachtige verschijning terwijl je naar de ceremonie loopt. Stel je voor hoe mooi dat is. Samen met je geliefde trouwen op een droomlocatie in Italië.

Na de ceremonie

Na de ceremonie is er ruimte voor mooie foto’s en natuurlijk een heerlijke borrel met Prosecco en Aperol Spritz en ruimte om lekker te genieten met alle gasten. Leontine en Sylvia zorgen intussen al voor een prachtig gedekte lange tafel compleet met decoratie en bloemen waar onze chefs een heerlijk Italiaans drie gangen diner zullen serveren.
Natuurlijk in combinatie met een heerlijk wijntje en drankjes.

The Party

Alsof dat nog niet genoeg is zorgt onze Deejay voor een spetterende opening van jullie Italiaanse Party. Heerlijke muziek waarop jullie de nacht in zullen gaan met een echt feest! Wellicht ten overvloede maar wist je dat ook verblijft in de Bruidssuite? En ik hoor je zeggen hoe dat allemaal mogelijk is voor deze bizar lage prijs? Gewoon omdat het echt kan!

Jullie Italiaanse Droombruiloft wordt werkelijkheid. Reserveer snel je datum en wij gaan het regelen!

ALL INCLUSIVE
TROUWEN IN ITALIë

Inclusief btw
14995,00
  • Unieke locatie uitzicht op zee
  • Leontine als Wedding Planner
  • Eppel als jullie trouwfotograaf
  • Bloemen en decoratie
  • Aperitief met Spritz en Prosecco
  • 3 gangen diner
  • Italiaanse Lekkernijen en Wijnen
  • Inclusief Bruidsboeket
  • Deejay & Open Bar
  • All inclusive prijzen!

Wil je nog meer opties? Dat kan natuurlijk ook!

Wil je langer blijven of eerder aankomen op de locatie? Ook dat is mogelijk en deze prijzen zijn op aanvraag beschikbaar.
Wens je een make-up artist er bij de boeken dan kan dit natuurlijk ook. Heb je nog meer wensen dan hoeren we dit graag.
We maken graag een mooie aanbieding om jullie droomhuwelijk nog mooier te maken!