Trouwfotograaf Arnhem – Rick & Meghan

Groot Warnsborn Arnhem: Een Onvergetelijke Herinnering

Een jaar of 5 geleden ontmoette ik Meghan op een bruiloft in Marbella. Ze was toen bruidsmeisje, en tot vorig jaar hadden we elkaar niet meer gesproken. Toen we elkaar weer spraken, vertelde Meghan dat ze de ware liefde had gevonden in Rick en dat ze dit jaar wilden gaan trouwen. Wat een leuke verrassing was dit, want ze wilden heel graag dat ik hun trouwfotograaf in Arnhem zou worden.

Natuurlijk zei ik meteen ja en we planden eerst een loveshoot aan de Kralingse Plas. Dit was een perfecte gelegenheid om hun liefde vast te leggen en voor hen om te ervaren hoe ik als trouwfotograaf in Arnhem te werk ga.

Eindelijk was de grote dag daar! Samen met mijn second shooter Nelleke begon ik aan deze prachtige bruiloft in Arnhem. Netanya & Lonneke waren al aanwezig, het zonnetje scheen, en het was ouderwets gezellig! Wat een fantastische dag om trouwfotograaf in Arnhem te zijn! Trouwen in Arnhem is te gek; de stad biedt talloze prachtige locaties en een unieke sfeer die elke bruiloft bijzonder maakt.

Zoals vaker zeggen foto’s meer dan 1000 woorden en dus vind je mijn persoonlijke favorieten onder deze tekst.

Trouwfotograaf Arnhem – geniet van de liefde en de prachtige herinneringen die we samen hebben vastgelegd.

Is jullie trouwdatum nog vrij?

 

eppel 1

 

© 2024 All Rights Reserved | Eppel Fotografie