“Trouwfotograaf Landgoed Rhederoord – Carola & Mervyn”

Als trouwfotograaf kom je op bijzondere plekken, maar deze bruiloft was echt een pareltje! Ik kreeg de eer om Carola & Mervyn, waarvan Carola zelf trouwfotograaf is, te mogen fotograferen op een prachtig landgoed. Wat een fantastische ervaring!

Vanaf het moment dat ik aankwam op het landgoed voelde ik de magie van de dag. De sfeer was gevuld met liefde en opwinding. Carola straalde in haar prachtige jurk, terwijl Mervyn vol trots naast haar stond. Het was duidelijk dat deze twee mensen voor elkaar bestemd waren, en ik was vereerd om hun speciale momenten vast te leggen.

Het landgoed bood een adembenemend decor voor de ceremonie en receptie. Met zijn weelderige tuinen, statige gebouwen en idyllische plekjes om foto’s te maken, was elke hoek een nieuwe ontdekking. Het was een perfecte mix van elegantie en natuurlijke schoonheid, die de romantiek van de dag nog meer benadrukte.

De hele dag was doordrenkt van liefde, plezier en betekenisvolle momenten. Van emotionele geloften tot oprechte lachbuien, elk detail vertelde het verhaal van Carola en Mervyn’s liefde. De gasten waren net zo stralend als het bruidspaar, en samen creëerden ze een warme en feestelijke sfeer die nog lang zal worden herinnerd.

Ik ben zo dankbaar dat ik deel mocht uitmaken van deze bijzondere dag. Hieronder een selectie van foto’s om een glimp op te vangen van deze prachtige bruiloft. Geniet van de liefde en geluk die Carola & Mervyn uitstralen. Hun dag was een waar sprookje, en ik voel me vereerd dat ik het mocht vastleggen!

Enjoy the love!

Is jullie trouwdatum nog vrij?

 

© 2024 All Rights Reserved | Eppel Fotografie